• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Simon se vraća u Partizan, ako...

...crno-bijeli eliminišu Ludogorec u utorak, potvrđeno je MONDU. Vukčević bi se u Humsku vratio kao slobodan igrač.

 Simon se vraća u Partizan, ako... Izvor: MONDO

Simon Vukčević vratiće se tamo gdje je i počeo, u Humsku, ukoliko Partizan u utorak izbaci Ludogorec u 3. rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, potvrđeno je MONDU u klubu.

Vukčević, koji je 2006. godine otišao iz Partizana u Saturn i potom igrao za Sporting, Blekburn i Karpate, od 1. aprila ove godine slobodan je igrač, tako da bi se vratio među crno-bijele bez obeštećenja.

Levonogi Crnogorac je prošle sezone igrao standardno, može se reći, samo u reprezentaciji, kod selektora Branka Brnovića. Počeo je sezonu u Čempionšipu sa Blekburnom, bio van stroja u prvih 13 utakmica sezone, potom uglavnom ulazio sa klupe, zaključno sa 19. januarom ove godine, kada je odigrao posljednjih 70 minuta u plavo-bijelom dresu.

Posle nove serije od 11 mečeva bez pojavljivanja u kombinaciji za tim, 27-godišnji dribler odlučio je da se rastane sa Blekburnom i na kratko je pronašao angažman u Karpatima iz Ljova, ali je u Ukrajini odigrao samo dve utakmice, kao rezervista, posle čega je usledio novi sporazumni raskid ugovora.

Vukčević je 2006. godine, posle 76 utakmica i 17 golova u Partizanu, za 3,5 miliona funti prešao u ruski Saturn, odakle se poslije godinu i po dana obreo u Lisabonu, u timu Sportinga. Za "lavove" je najduže nastupao i upisao 125 igara, 23 gola i 14 asistencija.

Taj nivo igre kratko je zadržao u Blekburnu, u koji je otišao 2011. godine, poslije čega je sredinom debitantske sezone u Premijer ligi pao u drugi plan i tu ostao narednih godinu dana.

To što nije uvijek bio standardan u klubu, nije uticalo na Vukčevićev status u reprezentaciji Crne Gore. On je već 42 puta nosio dres sa nacionalnim obilježjima i postigao je dva gola. Igra lijevom nogom i odlikuje ga snažan šut.

NAĐ POTVRDIO

U razgovoru za "Kurir", sportski direktor Partizana Albert Nađ priznao je da kontakt postoji i ishvalio Vukčevićeve kvalitete, podsjećajući da su njih dvojica bili saigrači svojevremeno u Humskoj.

Dakle, Vukčević je blizu povratka u Partizan.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC