• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIJATELJSKE: Real čeka Milan ili Čelsi

Madriđani pobijedili Everton 2:1 u polufinalnoj utakmici turnira u Majamiju, pa će se u finalu sastati sa boljim iz duela Milana i Čelsija.

 PRIJATELJSKE: Real čeka Milan ili Čelsi Izvor: MONDO

Golovima Kristijana Ronalda u 17. i Mesuta Ozila u 31. minutu Real Madrid je pobijedio Everton i plasirao se u borbu za trofej pripremnog turnira koji se uoči sezone 2013/14. održava u Majamiju.

Jedigi pogodak za engleski klub postigao je Nikica Jelavić u 61. minutu.

Everton je i pored vođstva Reala mogao do izjednačenja, ali je Maruan Felaini pogodio stativu, a pogodak Silviana Distina poništen je zbog prekršaja. Obje akcije uslijedile su poslije centaršuta iz kornera.

Trener Reala Karlo Anćeloti u ovoj utakmici izveo je sastav: Kaslijas, Marselo, Ramos, Pepe, Arbeloa, Kedira, Modrić, Isko, Ozil, Ronaldo, Benzema. Sa klupe su ušli: Dijego Lopez, Koentrao, Aleks, Kaka, Di Marija, Hese Rodrigez i Denis Čerišev.

Za Everton su od prvog minuta nastupili: Hauard, Koleman, Džagielka, Distin, Bejns, Osman, Hejtinga, Nejsmit, Felaini, Kone, Miralas, a kao rezerve: Gibson, Jelavić, Barkli.

Madriđani će u finalu igrati protiv boljeg iz duela Milana i Čelsija, koji će se po našem vremenu igrati u noći između utorka i srijede.

U utakmici za plasman od 5. do 8. mjesta Los Anđeles Galaksi je pobijedio Juventus 3:1, pa će se sastati sa boljim iz duela Valensija - Inter, dok će poraženi igrati protiv prvaka Italije.

Los Anđeles je poveo protiv Torineza u 36. minutu preko Omara Gonzalesa, ali je samo minut kasnije izjednačio Alesandro Matri. Ipak, u drugom poluvremenu "galaktičari" su došli do pobjede, pošto su precizni bili Lendon Donovan u 60. i Robi Kin u 88. minutu.

Trener Juventusa Antonio Konte isprobao je veliki broj igrača u ovoj utakmici. Od prvog minuta igrali su: Bufon, Ogbona, Kaseres, Bonući, De Ćelje, Isla, Padoin, Marone, Asamoa, Matri, Kvaljarela. Sa klupe su ušli: Storari, Barzalji, Kjelini, Vučinić, Pirlo, Lihtštajner, Mota, Ljorente, Tevez, Vidal, Markizio, Peluso.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC