• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmar anemičan?

Fudbaler Barselone možda neće biti u kombinaciji za tim na početku sezone, jer je u klub došao sa 64,5 kilograma, a u međuvremenu je smršao...

 Nejmar anemičan? Izvor: MONDO

Nova zvijezda Barselone, Nejmar, momak koji je plaćen 53 miliona evra, nalazi se na liječenju zbog anemije, prenijeli su španski mediji.

"Nejmar se nalazi pod nadzorom klupskih ljekara Barselone zbog znakova anemije i moraće da uvede unos vitamina i posebnu ishranu", navodi se u tekstu španskog lista "Pais".

Odmah po potpisivanju ugovora sa Barsom, ljekari kluba upozorili su brzonogog napadača da će morati da se ugoji i poveća mišićnu masu. Izvještaji govore da je od početka priprema za novu sezonu i prvih prijateljskih utakmica, Brazilac dodatno izgubio na težini.

SLUČAJ MESI

Ako neko umije da se izbori sa nedovoljno fizički jakim igračima, to je onda Barselona, koje je malog Lionela Mesija od 14. godine liječila, uspješno, od poremećaja hormona rasta. Skupi tretman sprovođen je godinama i Mesi je, iako jako nizak, dovoljno izrastao i ojačao da postane najbolji igrač planete.

Barselonin ljekar Rikard Prunja već je upozorio na malu težinu brazilskog fudbalera, s obzirom na to da je na pregledima pred potpisivanje ugovora imao samo 64,5 kilograma. Sada, navodno, ima manje.

Nejmar je za Barselonu odigrao samo 45 minuta protiv svog bivšeg kluba Santosa, a neizvjestan je njegov nastup na Barseloninoj turneji po Aziji.

Inače, uoči potpisa ugovora između Santosa, Barselone i Nejmara, Španijom je prostrujala informacija da je prije godinu dana Nejmar obavio ljekarske preglede u toku pregovora sa Realom iz Madrida, poslije čega je "kraljevski klub" odlučio da izađe iz trke sa Barselonom i okrenuo se drugim ciljevima na tržištu.

Nejmar je na prvoj konferenciji za medije demantovao da je to tačno.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC