• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gulan: Nije bio penal!

Defanzivac Partizana koji je skrivio penal za Ludogorec kaže da faula nije bilo. "Da sam ga udario, priznao bih", rekao je razočarani Nikola Gulan.

 Gulan: Nije bio penal! Izvor: MONDO

Nade fudbalera i navijača Partizana da će crno-bijeli uspjeti da se domognu posljednje runde kvalifikacija za Ligu šampiona definitivno su pale u vodu kada je sudija Alen Keli u 87. minutu revanš utakmice sa Ludogorecom pokazao na bijelu tačku.

Precizno je sa 11 metara šutirao Zlatinski i bugarskom timu donio pobjedu i u Beogradu (1:0), poslije 2:1 na domaćem terenu.

Vidno utučen nakon utakmice, Nikola Gulan pokušao je da pred kamerama Javnog servisa objasni šta se zapravo dogodilo u kaznenom prostoru pred golom Partizana, kada je zbog odgurivanja Bezjaka sa leđa dobio crveni karton.

"Nije mi ni malo lako. Pao je (Bezjak) ispred mene kao da sam ga ne znam kako udario, a da sam ga pokupio pao bi na nos. Da jesam, priznao bih! Barem bih znao zašto sam isključen. Mogu sada samo da se izvinim navijačima... Protiv Širaka smo dobili crveni karton, sada opet, ne znam šta se dešava...", razočaran je bio defanzivac koji se ovog ljeta vratio u Partizan.

Što se tiče rezultata, kaže da lopta "jednostavno nije htjela u gol".

"Sve smo pokušali i uradili šta je šef tražio od nas, ali lopta jednostavno nije htjela da uđe u mrežu".

Trener crno-bijelih Vuk Rašović rekao je su njegovi igrači platili previsok ceh zbog drugog primljenog gola u prvoj utakmici.

"Nismo uspjeli ono što smo željeli od prvog minuta - da damo gol! Trudili smo se, mnogo smo htjeli, ali mislim da smo pratili previsok ceh drugog primljenog gola u prvoj utakmici. Ne tražim alibi, mislim da su momci dali sve od sebe. Pokušali smo, ali iskoristili su našu jedinu grešku i dali nam gol u finišu. Sada nam ostaje da se okrenemo ka naredne dvije utakmice i pokušamo da uđemo u Ligu Evrope, kao i da se okrenemo domaćem prvenstvu", rekao je Rašović.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC