• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evropski prvaci sa Banjice: Nećemo poletjeti

Fudbalski klub Rad podijelio je plakete četvorici svojih igrača koji su s omladinskom reprezentacijom Srbije osvojili EP u Litvaniji.

 Evropski prvaci sa Banjice: Nećemo poletjeti Izvor: MONDO

Andrija Luković, Nikola Antić, Uroš Đurđević i Slobodan Urošević kazali su da im je to što su trenirali u fudbalskom klubu Rad bila osnova za uspjeh s nacionalnim timom.

"Hvala klubu, sadašnjem i prošlom stručnom štabu i svima koji su bili uz nas i koji su nas bodrili. Ovo je još jedan dokaz da se ovdje radi fenomenalno", rekao je Luković, strijelac pobjedonosnog gola u finalu protiv Francuske.

Luković je na novinarsko pitanje odgovorio da niko od njih neće "poletjeti" već da će ostati čvrsto na zemlji.

"Nas četvorica sigurno nismo poletjeli, mislima smo već okrenuti ka Čukaričkom (u 1. kolu Super lige Srbije). Svako odgovara za sebe, naravno, a ja znam da ćemo mi ostati čvrsto na zemlji", kazao je on.

Đurđević se nadovezao rekavši da će cijela reprezentacija biti takva.

"Niko od nas u timu neće poletjeti. Svi smo okrenuti ka početku prvenstva, mladi smo i željni dokazivanja", rekao je Đurđević.

Novinare je zanimalo da li će on ostati u klubu, na šta je talentovani napadač rekao da još ne zna, ali da razmišlja samo o Čukaričkom.

Banjički "Roberto Karlos", kako zovu Nikolu Antića, kazao je da je ovo samo odskočna daska u karijerama tima i da sve njih čekaju novi uspesi.

Generalni direktor kluba Nenad Popović rekao je da je Rad počastvovan što je imao toliko reprezentativaca.

"Raditi u fudbalu je ogromna privilegija, a pogotovo kada oko sebe imate ovakve momke. Mi smo ponosni na njih i otvoreno kažemo da su oni ovaj uspjeh zaslužili. Nadam se da je ovo njima samo prvi uspjeh u nizu reprezentativnih trofeja, a volio bih i da se druge reprezentativne selekcije pripremaju na našem stadionu, kao što je to sada bio slučaj", rekao je Popović.

Osim četvorice igrača, igračko ime i reprezentativni status u Radu je stekao i selektor omladinske reprezentacije Ljubinko Drulović.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC