• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda vratila Ukrajincima "milo za drago"

Ekipa Černomoreca provela je skoro dva sata na Aerodromu "Nikola Tesla". I to nije sve... Moguća je buka u toku noći u okolini "Ju Biznis Centra"...

 Zvezda vratila Ukrajincima "milo za drago" Izvor: MONDO

Onoliko, koliko je ekspedicija Crvene zvezde prije sedam dana "čamila" na aerodromu u Odesi, isto toliko bila je zadržana i ekipa Černomoreca u srijedu na Aerodromu "Nikola Tesla", saznaje MONDO.

Ukrajinci su na terminalu proveli između sat i po i dva, prije nego što su konačno prošli carinsku kontrolu i ukrcali se u autobus.

MONDO iz izvora bliskih "Marakani" saznaje da crveno-bijeli nisu ni pomislili da oproste svojim rivalima "namještaljku" na aerodromu u Ukrajini i da su preko svojih veza izdejstvovali identično zadržavanje nakon slijetanja u srpsku prijestonicu.

Međutim, to nije sve...

Stanovnike Novog Beograda u ulici Mihajla Pupina, tačnije u okolini "Ju Biznis Centra", večeras ne bi trebalo da iznenadi neki ponoćni vatromet ili glasna muzika, uz ciku i vrisku oko Hotela "Falkensteiner".

Po sistemu "oko za oko, zub za zub".

Revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Crvene zvezde i Černomoreca počinje u četvrtak u 20.30 na stadionu u Ljutice Bogdana na kojem će, prema posljednjim informacijama, biti preko 40.000 gledalaca. Tu će samo biti nastavljen paklen doček za plavo-crne koji je počeo još u srijedu oko podneva i traje...

Za kraj, trener crveno-bijelih Slaviša Stojanović sve je bliži trenutku kada će presjeći i odrediti startnih 11 za duel koji Crvenoj zvezdi može da donese još dve utakmice do prvog ulaska u Ligu Evrope još od ljeta 2007. godine.

Stojanović je po svemu sudeći odlučio da debitantu, iskusnom Novaku Martinoviću, u centru odbrane pridruži mladog Darka Lazića, a ne Jovana Krnetu. Na bekovima igraće Filip Mladenović i Marko Vešović, u sredini biće Aleksandar Kovačević, Nenad Milijaš i Miloš Ninković, dok su najveće promjene - u odnosu na ono kako se radilo početkom nedelje na treninzima - moguće u napadu.

Stojanović, iako nezadovoljan radom Abiole Daude u prethodnom periodu, bliži je odluci da Nigerijca "gurne" u špic umjesto neiskusnog Stefana Mihajlovića, a Nejc Pečnik za blijedu igru u prvoj utakmici mogao bi da "plati" klupom za rezerve, što znači da bi na krilima mogli da zaigraju Filip Kasalica i Vukan Savićević, odnosno Luka Milunović.

Bilo kako bilo, revanš utakmica je već počela!

U prvom meču bilo je 3:1 za Černomorec.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC