• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MUP ispituje incident na stadionu Partizana

MUP će ispitati sve okolnosti incidenta poslije meča Partizan-Ludogorec, kada je navijač Miloš Radisavljević Kimi skinuo kapitensku traku Šćepoviću.

 MUP ispituje incident na stadionu Partizana Izvor: MONDO

Navijač Partizana Miloš Radisavljević Kimi ponizio je Marka Šćepovića poslije duela trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, kada je poslije meča sa Ludogorecom na stadionu u Humskoj sišao sa tribine i skinuo mu kapitensku traku.

Obezbjeđenje, uprkos strogim pravilima UEFA koje nalažu da nijedno lice koje nema dozvolu za to ne smije da siđe na atletsku stazu, nije reagovalo, pa se navijač, koji je odavno poznat organima reda, uredno vratio među navijače.

"MUP će ispitati da li je lice koje je ušlo na stadion imalo i neko odobrenje od uprave fudbalskog kluba Partizan da stoji na mjestu na kojem se nalazilo, kao i sve okolnosti koje su dovele do tog slučaja", rekao je Vanja Vukić, državni sekretar MUP.

Miloš Radisavljević i Marko Šćepović su se dan poslije incidenta pojavili zajedno na konferenciji za medije u Humskoj i objasnili da su "drugari" i da je napadač Partizana sam predao kapitensku traku vođi Grobara.

Miloš Radisavljević Kimi odslužio je zatvorsku kaznu zbog prijetnji novinarki B92 Brankici Stanković, a prvostepeno je osuđen na četiri mjeseca zatvora zbog napada na policajce tokom nereda u kojima je 2004. zapaljena beogradska Bajrakli džamija.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC