• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: I Kristijano je pravi Ronaldo

Trener Čelsija pokušao je da se iščupa iz gadnog "sosa" koji je sam priredio prije nekoliko dana kada je uvrijedio zvijezdu Real Madrida.

 Murinjo: I Kristijano je pravi Ronaldo Izvor: MONDO

Žoze Murinjo je zaista britak na jeziku, ali nekada pretjera u toj iskrenosti.

Upravo ga je izjava kojom je slučajno (ili ipak namerno) potcijenio Kristijana Ronalda dovela u vrlo neugodan položaj, a neočekivana reakcija asa Real Madrida očigledno ga je zaboljela, pa je morao da objasni šta je zapravo htio da kaže.

Murinjo je naime izjavio da je ranije trenirao "pravog Ronalda, Brazilca", a mediji su odmah protumačili da je trener Čelsija to namjerno izgovorio jer se "ne miriše" sa fudbalerom Real Madrida. Kristijano Ronaldo odabrao je da uopšte ne odgovori na tu nisku prozivku portugalskog stručnjaka, rekavši da "neke stvari jednostavno ne zaslužuju komentar".

"Rekao sam pravi Ronaldo, misleći pritom da je Brazilac bio prvi sa tim imenom", rekao je Murinjo poslije prijateljske utakmice sa Real Madridom u kojoj je u pobjedi španskog tima od 3:1 nad Čelsijem dva gola dao Ronaldo.

"To je isto kao kada bi me pitali ko je pravi Miler - Tomas ili Gerd, naravno da bih rekao da je to ovaj posljednji", dodao je Murinjo.

On je dodao da ga ne brine poraz od Reala, jer su mu kumovali igrači Čelsija svojom slabom igrom.

"Poraz u prijateljskom meču nije drama i ne boli kao kada bi izgubili protiv Reala u Ligi šampiona", dodao je Murinjo.

Uprkos spekulacijama da nije u dobrim odnosima sa svojim bivšim klubom, on je rekao da Realu želi da osvoji Primeru sljedeće sezone.

"Želim sve najbolje Realu, tamo ima dosta ljude koje poštujem. Volio bih da osvoje titulu prvaka Španije", rekao je Murinjo.

Ipak, da ima onih koji njega ne poštuju i ne cijene, dobrim dijelom i zbog njegovog britkog jezika, potvrdio je Serthio Ramos.

"Nisam razgovarao sa Murinjom ni prije ni poslije meča sa Čelsijem. Neki igrači su mu se javili, ja ne osjećam odbojnost prema njemu. Kao što sam rekao, ljutnja je za gubitnike, a to je nešto čime se mi ovdje ne bavimo", rekao je Ramos španskim novinarima.

Ramos nije bio u najboljim odnosima sa Murinjom dok je bio trener Reala, a čak se i sukobio na jednom od treninga sa Portugalcem.

Ipak, dodao je da nije imao poseban motiv u meču protiv bivšeg trenera.

"Cjelokupnu dramu izazvale su novine. Imali smo najveće poštovanje prema Čelsiju, kao što imamo prema svakom narednom protivniku. Nije bitno da li je u pitanju Murinjo i njegov Čelsi", dodao je Ramos.

(MONDO/Agencije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC