• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Runi među rezervama!

Runi trenirao sa rezervnim fudbalerima Mančester junajteda na zahtjev trenera Dejvida Mojesa. Da li to znači da se približio odlazak sa Old Traforda?

 Runi među rezervama! Izvor: MONDO

Vejn Runi ovog ljeta nije igrao ni jednu od šest pripremnih utakmica Mančester junajteda, ali je pozvan u nacionalni tim Engleske za prijateljski meč sa Škotskom u srijedu!?

Iskusni napadač je prvo pauzirao zbog povrede zadnje lože, a potom i zbog problema sa ramenom, međutim, to nije uticalo na odluku selektora Roja Hodžsona da ga pozove u reprezentaciju.

Za razliku od njega, trener Mančester junajteda Dejvid Mojes, nije naklonjen Runiju, pa ga je u četvrtak poslao da trenira sa rezervnim sastavom, iako se 27-godišnji centarfor pojavio na treningu prvotimaca.

Takva odluka najvjerovatnije ima veze sa željom Vejna Runija da ovog ljeta napusti Mančester junajted. Klub sa Old Traforda više puta je saopštio da Runi nije na prodaju ali je, po pisanju britanskih medija, Čelsi (čitaj Žoze Murinjo) uporan u namjeri da ga angažuje.

Navodno, "plavci" su spremni da Junajtedu plate 30 miliona funti za napadača koji je 2004. stigao iz Evertona. Od tada, Runije odigrao 401 utakmicu za Junajted i postigao 197 golova.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC