• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA: Bato, ovo je za tebe!

"Pobjedu posvećujemo predsjedniku Butoroviću, koji je na današnji dan prije dva mjeseca preminuo", izjavio agenciji Beta trener "lala" Marko Nikolić.

 VOJVODINA: Bato, ovo je za tebe! Izvor: MONDO

Marko Nikolić i novi čelnici Vojvodine nisu mogli da zamisle l.epši start svog boravka na "Karađorđu".

"Lale" su u šest evropskih utakmica ostvarili pet pob.eda uz jedan remi i apsolutno zasluženo u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope eliminisali velikog favorita, tursku Bursu.

Nakon novosadskih 2:2, Novosađani su u Turskoj izvojevali veliku pob.edu, 3:0.

Trener Vojvodine Nikolić na najbolji je mogući način pripremio ekipu, koja je demonstrirala znanje i moć, najavivši usp.ešnu sezonu.

"Odigrali smo veliku utakmicu u nev.erovatnom ambijentu koji se rijetko viđa. Počeli smo hrabro, iako su nas mnogi već otpisali i već na početku postigli gol, a poslije i drugi. Bursa je imala svoje šanse, ali smo na kraju zasluženo slavili", rekao je Nikolić agenciji Beta telefonom iz Burse.

Vojvodina je večeras pobijedila jedan od najjačih timova turskog prvenstva sa 3:0, dok je u prvom meču, u Novom Sadu bilo 2:2. Nakon trijumfa pred 25.000 gostujućih navijača, trener "lala" sjetio se Ratka Butorovića, bivšeg predsednika kluba, koji je preminuo prije dva mjeseca.

"Pobjedu posvećujemo predsjedniku Butoroviću, koji je na današnji dan prije dva mjeseca preminuo. Takođe je posvećujemo i navijačima koji su došli da nas bodre. Hvala i domaćoj publici jer nas je glasnim aplauzima ispratila sa terena", rekao je Nikolić.

Vojvodina je sada u baražu za Ligu Evropa i dvomeč s protivnikom koji će biti poznat sutra, odlučiće o tome da li će igrati u grupnoj fazi takmičenja.

"Naravno da ćemo nastaviti da igramo svoju igru. Očekujemo sutra žrijeb, ali ko god da bude protivnik, igraćemo svoju igru i probaćemo da se plasiramo u grupnu fazu i napravimo najveći uspjeh Vojvodine u posljednjih ko zna koliko godina", rekao je Nikolić.

Prije Evrope, međutim, slijedi domaće prvenstvo.

"Moramo se prije toga okrenuti prvenstvu. Već u nedelju dočekujemo Donji Srem, a slijedi nam dugačak put", dodao je Nikolić.(MONDO/Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC