• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ružić: Neki navijači imaju političku podršku

Potpredsjednik Partizana izjavio da "neki navijači koketiraju sa određenim političarima, pa im je sve dozvoljeno..."

 Ružić: Neki navijači imaju političku podršku Izvor: MONDO

Fudbalski klub Partizan nije se oglasio povodom incidenta koji se dogodio poslije meča sa Ludogorecom u okviru 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Jedan od vođa navijača Miloš Radisavljević Kimi sišao je sa tribine na atletsku stazu pored terena i ponižavajuće skinuo traku mladom igraču crno-bijelih Marku Šćepoviću, a obezbjeđenje nijednog trenutka nije reagovalo, iako je najstrože zabranjeno da se na tom dijelu stadiona nalazi bilo ko osim učesnika same utakmice.

Branko Ružić, potpredsjednik Partizana, osudio je incident koji se dogodio i istakao da "navijači ne smiju da daju sebi ovlašćenja da rješavaju probleme u klubu".

"Sramno je to što se desilo. Takve stvari u budućnosti neće proći. Stav navijača mora da se poštuje, ali one smiju da daju sebi ovlašćenja da rješavaju neke probleme u klubu, odnosno da se postavljaju na funkcije nekih drugih ljudi", rekao je za "Alo" Ružić.

Potpredsjednik Partizana ne zna čija je greška to što je Kimi sišao u prostor u kojem je prema pravilima UEFA najstrože zabranjen boravak navijača.

"Sigurno da nije normalno da navijači uleću u teren ili preskaču ogradu i silaze na stazu. Međutim neki od njih koketiraju sa određenim političarima, pa im je očigledno sve dozvoljeno..."

Ružić je rekao da postoje dvije vrste navijača, a da je Kimi među onima koji iskreno vole Partizan i da je mišljenja da sa njim može da se porazgovara kako se slični incidenti ne bi ponavljali.

"Lično, imam dobar odnos sa Grobarima. Ipak, treba razlikovati one iskrene navijače, od onih koji na tribini traže materijalnu egzistenciju. Mislim da Kimi iskreno voli Partizan i da sa njim može da se priča, kako do ovakvih situacija više ne bi dolazilo. Međutim, za one koji ne budu shvatili da je interes kluba iznad njihovih ličnih ciljeva - nikad neću imati razumijevanja", istakao je Ružić i dodao da je sramota za Partizan i fudbal u Srbiji, generalno, to što se desilo poslije meča sa Ludogorecom, budući da će informacije sigurno doći i do UEFA.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC