• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Ne odustajemo od Runija

Menadžer Čelsija izjavio da taj klub nije odustao od dovođenja napadača Mančester junajteda uprkos tome što je odbijena njihova prva ponuda.

 Murinjo: Ne odustajemo od Runija Izvor: MONDO

Žoze Murinjo želio bi da u sastavu svog tima naredne sezone vidi Vejna Runija. On je rekao da će čelni ljudi Čelsija pokušati da dovedu napadača Mnačester junajteda uprkos tome što je prva ponuda za tog igrača odbijena.

"Poslali smo jednu ponudu, Junajted je reagovao. Vidjećemo šta će se desiti. Ipak, ne možemo više od onoga što trenutno pokušavamo. Sve radimo legalno, ponuda je javna, išla je direktno u klub, niko od nas nije razgovarao sa igračem", izjavio je Žoze Murinjo, koji je prije osam godina zbog nefer odnosa prilikom kupovine igrača zaradio novčanu kaznu i očigledno naučio lekciju.

Čelnici Premijer lige su 2005. godine kaznili Murinja jer je tada prvo razgovarao sa Ešlijem Kolom iz Arsenala, a tek nakon toga su dva kluba zvanično počela pregovore.

"Sada nemamo vremensko ograničenje. Čelsi već ima dobre napadače, ali bismo voljeli u našem klubu da vidimo i Runija. Sve radimo u skladu sa etičkim principima, kao što bi voljeli i da se drugi klubovi ponašaju prema nama. Čekaćamo do posljednjeg dana", poručio je portugalski stručnjak.

Nova sezona Premijer lige počinje 17. avgusta, a Čelsi dan kasnije u prvom kolu dočekuje Hal siti.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC