• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukač nije teže povrijeđen

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović saopštio da prvi rezultati pokazuju da golman Lukač nije povrijedio prednje ukrštene ligamente.

 Lukač nije teže povrijeđen Izvor: MONDO

Dobra vijest za sve u i oko Partizana - golman Milan Lukač, koji je po dolasku među crno-bijele ovog leta sjajno branio, izgleda nije teže povrijedio koleno.

To je novinarima saopštio trener srpskog šampiona Vuk Rašović, uz ogradu da je riječ o prvim nalazima ljekara.

Prvi ljekarski pregledi pokazali su da Lukač nije povrijedio prijednje ukrštene ligamente i da mu ne preti višemjesečno odsustvo sa terena, već bi na teren mogao za četiri nedelje, rekao je Rašović.

Za svaki slučaj, Partizan je u međuvremenu aktivirao Vladimira Stojkovića, koji je već bio na izlaznim vratima Humske. Čim je Lukač, sa bolnim izrazom lica, napustio teren stadiona na Topčiderskom brdu u utorak uveče tokom meča sa bugarskim Ludogorecom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, izašao sa terena, Stojković je pozvan da bude tu i branio je u kontrolnom meču protiv Srema iz Jakova.

Što se tiče početka prvenstva, u Partizanu je sve jasno i svima je jasno šta treba da rade. Počev od Rašovića. A to je - odbrana titule.

"Prvenstvo je mnogo bitno za nas, želimo da nastavimo dominaciju u Srbiji. Cilj nam je da protiv Novog Pazara krenemo pobjedom, koja nam je potrebna iz mnogo razloga. Nedavno protiv Ludogoreca smo igrali dobro, ali nam je nedostajao gol, pokušaćemo to da popravimo sutra. Nama su utakmice potrebne jer vjerujem da ćemo kroz njih da podižemo formu. Znamo da je Novi Pazar dobra ekipa i da neće biti lako da dođemo do pobjede. Prošle godine su nam napravili dosta problema i želimo da poravnamo račune", rekao je Rašović.

Novi napadač Ismael Fofana, koji je pristigao iz jermenskog Širaka, još nije licenciran i neće igrati protiv Noog Pazara, dok će Aleksandar Mitrović biti u postavi bez obzira na povredu glave koju je dobio protiv Ludogoreca.

Rašović se osvrnuo i na spekulacije da bi mogao da bude smijenjen na klupi Partizana.

"Dajem sve od sebe, radim maksimalno i činimo sve da sutra dođemo do pobjede. To je jedino što me zanima u ovom trenutku, o ostalom neću razmišljam", komentar je šefa stručnog štaba Partizana.

On je istakao da Vojvodinu ne smatra za glavnog kandidata za osvajanje titule, uprkos dobrim igrama Novosađana u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"Vojvodina jeste jedan od kandidata, ali ne mogu da kažem da je ispred nas. Za mene je Partizan uvijek favorit broj jedan", poručio je Rašović.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC