• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ranđelović je "bomba" Jagodine

Doskorašnji fudbaler skopskog Vardara i nekadašnji kapiten Teleoptika, Predrag Ranđelović, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Jagodinom.

 Ranđelović je "bomba" Jagodine Izvor: MONDO

Nedavno su Jagodinci najavili novo pojačanje u veznom redu. Nisu htjeli da otkrivaju ko je u planu, ali su ga nazvali "bombom".

Ta bomba je, izgleda, 23-godišnji vezista Predrag Ranđelović, nekadašnji učenik Partizanove škole, koji je poslije igranja za Teleoptik (u kojem je bio i kapiten), dvije godine proveo u dresu Vardara iz Skoplja.

"Jagodina je ambiciozan klub, osvajač Kupa Srbije. Nadam se da ću potvrditi očekivanja i daću sve od sebe na terenu. Prošle godine sam debitovao za selekciju Makedonije, a odigrao sam tri utakmice za mladi tim. Nadam se da ću dobrom igrom u Jagodini i rezultatima da se nametnem selektoru Čedomiru Janevskom", rekao je Ranđelović na konferenciji za novinare.

Savetnik predsednika fudbalskog kluba Jagodina Vladan Đurđević rekao je da klub ima ozbiljan pristup kada je riječ o dovođenju igrača.

"On je zadovoljio naše kriterijume i zahtjeve svojom dosadašnjom karijerom, iako je dosta mlad. U svakom trenutku smo otvoreni za prave i kvalitetne igrače koji mogu da nam donesu poboljšanje i rezultate", rekao je Đurđević.

Pitanje je, međutim, da li će Ranđelović stići da bude registrovan za početak Superlige, koja startuje u subotu. Jagodina će u prvom kolu biti domaćin novom superligašu Napretku iz Kruševca, u subotu od 20.00.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC