• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Voše: Dobili smo najlakšeg protivnika

Marko Nikolić je izjavio da je njegov tim imao dosta sreće na žrijebu za plej-of Lige Evrope, jer je za rivala dobio Šerif.

 Trener Voše: Dobili smo najlakšeg protivnika Izvor: MONDO

Šef stručnog štaba Vojvodine Marko Nikolić zadovoljan je poslije obavljenog žrijeba u Nionu za plej-of Lige Evrope. Novosađani su za protivnika dobili moldavski Šerif, za kojeg tvrdi da je objektivno najlakši rival.

"Mi smo ostvarili veliki uspjeh samom pobjedom i eliminacijom Bursaspora. Sada smo dobili objektivno najlakšeg protivnika od ovih pet koje smo mogli da izvučemo, ali opet su šanse pola-pola", rekao je Nikolić.

Vojvodina je u trećem kolu kvalifikacija, posle 2:2 u prvoj utakmici, u revanšu u gostima ubjedljivo pobijedila turski Bursaspor (3:0) i prošla u plej-of, dok je Šerif sa ukupnih 4:0 eliminisan od Dinama iz Zagreba u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nikolić dobro poznaje Šerif

"Sticajem okolnosti poznajem Šerif dosta dobro, gledao sam ih i protiv Dinama iz Zagreba nedavno u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Jako su dobar i kvalitetan tim. Moj nekadašnji igrač iz Rada Marko Stanojević im je kapiten, tu je i Kadu, kao i Marselo iz Banata", naveo je trener novosadskog kluba.

Nikolić smatra da će njegov tim imati dovoljno vremena da se spremi za duel sa Šerifom, a da će prilika da se uigraju biti dva meča u Superligi.

"Neophodno je da zadržimo mir i skromnost, pošto nas prije duela sa Šerifom očekuju mečevi sa Donjim Sremom i Voždovcem. Samo tako možemo da probamo da plasmanom u grupnu fazu Lige Evropa napravimo istorijski rezultat za klub", istakao je Nikolić.

Trener Vojvodine je rekao da njegovi fudbaleri mečevima protiv Moldavaca moraju da pristupe na isti način kao što su to učinili i na duelima sa Bursom - da poštuju rivala.

"Radi se o dobrom i kvalitetnom timu. Redovni su učesnici kvalifikacija za Ligu šampiona, povremeno su i u grupnoj fazi Lige Evropa. Moraćemo da ih poštujemo ništa manje nego što smo Bursu i iz takvog pristupa imaćemo svoju šansu", rekao je Nikolić.

Vojvodina će u prvoj utakmici, 22. avgusta, ugostiti Šerif, dok će se revanš igrati nedelju dana kasnije u Tiraspolju.(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC