• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstić: Samo da ne primimo gol u Beogradu

Fudbaler Tuna, koji će biti rival Partizanu u plej-ofu Lige Evrope, nada se da će njegov tim u prvom meču u Humskoj ostvariti povoljan rezultat.

 Krstić: Samo da ne primimo gol u Beogradu Izvor: MONDO

Miloš Krstić, igrač Tuna, nada se da njegova ekipa neće primiti gol u prvoj utakmici protiv Partizana u Beogradu i da će uspjeti da izbori plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

"Biće teško. Odigrali smo dosta dobro u kvalifikacijama do sada. Odigrali smo četiri utakmice i sve smo riješili u svoju korist. Očekujem da ostvarimo pozitivan rezultat u Beogradu, da ne primimo gol i nadam se da ćemo proći dalje", rekao je Krstić, koji je ponikao u redovima Partizana, a u Srbiji nastupao za OFK Beograd i Jagodinu.

Srpski internacionalac istakao je da je gledao mečeve Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona i da ako uporedi dva buduća rivala, prednost daje Švajcarcima.

"Partizan je doveo dosta novih igrača, a mi imamo tim koji je igrao zajedno i prošle sezone. Doveli smo samo tri nova fudbalera. Naša prednost je i u tome što smo odigrali više utakmica, dok u Srbiji prvenstvo tek počinje. U švajcarskoj su već završena četiri kola domaćeg šampionata, pa smo malo uigraniji od crno-bijelih. To jeste prednost, ali ne mora ništa da znači", rekao je Krstić, čiji je tim u prethodnom kolu kvalifikacija savladao švedski Haken.

Partizan će 22. avgusta dočekati Tun, dok će se revanš meč plej-ofa Lige Evrope igrati sedam dana kasnije u Švajcarskoj.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC