• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ANKETA: Može li titula u Novi Sad?

  ANKETA: Može li titula u Novi Sad? Izvor: MONDO

U atmosferi novosadske euforije i već uobičajenog beogradskog nezadovoljstva, koje polako prelazi u ravnodušnost, počinje još jedna sezona Jelen Superlige.

Titulu ponovo brani Partizan, koji je u utorak eliminisan iz 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona od bugarskog Ludogoreca.

Početak domaćeg takmičenja dočekaće sa skorom: četiri meča, dva poraza, dva remija (oba sa jermenskim Širakom) i gol razlikom 2:4.

Ekipa Vuka Rašovića nije za 180 minuta postigla nijedan gol u Humskoj.

Drugoplasirana Crvena zvezda ponovo neće igrati jesenje međunarodne utakmice. O "evropskom proleću" više niko i ne govori na beogradskoj Marakani.

Nakon navijačima mučnog prolaska 2. kola, kroz dvomeč sa islandskom Vestmanejom (2:0, 0:0), tim Slaviše Stojanovića eliminisan je iz kvalifikacija za Ligu Evrope (LE) prije baraža, od ukrajinskog Černomoreca (1:3, 0:0).

Partizan i Vojvodina učestvovaće u baražu za popunu grupa Lige Evrope. Crno-bijeli će igrati protiv švajcarskog Tuna, a "lale" protiv moldavskog Šerifa.

Tradicionalno neugodni prvi superligaški meč, u Ivanjici, crveno-bijeli dočekuju sa samo jednom ostvarenom pobjedom (na premijeri, 2:0 protiv IBV-a), dva remija i jednim porazom, uz gol razliku 3:3.

Jagodina je tokom jula očekivano završila učešće u kvalifikacijama za LE, eliminacijom od Rubina.

Međutim, vjeru u "preživljavanje" srpskog fudbala probudila je Vojvodina. Tim Marka Nikolića eliminisao je malteški Hibernijans (4:1, 3:2), pa mađarski Honved (2:0, 3:1), pa turski Bursaspor (2:2, 3:0).

Iako je izvjesno da će ostati bez Abubakara Oumarua, "lale" su nagovijestile svoj veliki domet, pa se nikada glasnije nije govorilo i o mogućnosti da ozbiljnije zaprijete "vječitima" i "napadnu" svoju treću titulu.

Naravno je da će se pitati i Jagodina, osvajač Kupa Srbije, kao i "mlađarija" Rada i OFK Beograda, Stamenkovićeva Sloboda Point, Bekvalčev Radnički, Bogićevićev Javor...

Takođe, jasno je da će Spartak i Donji Srem, uz rasterećene Napredak i Čukarički, ponovo biti neugodni rivali favoritima, kao i da bi Radnički 1923, Novi Pazar i Voždovac u borbi za sredinu tabele mogli da pomrse račune mnogima.

Međutim, tema je borba za vrh. Iznesite svoju prognozu šampionske trke u našoj ANKETI

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC