• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrović ide, podjele u UO Partizana

Upravni odbor Partizana u ponedjeljak, poslije više sati, odlučio da, ipak, proda Aleksandra Mitrovića Anderlehtu po nešto većoj cijeni od prvobitne.

 Mitrović ide, podjele u UO Partizana Izvor: MONDO

Mladi napadač Partizana Aleksandar Mitrović bi ovih dana, nakon što odigra za A tim Srbije u srijedu prijateljski meč protiv Kolumbije, trebalo da ode u Brisel i potpiše za Anderleht.

To je epilog višesatnog sastančenja čelnika Partizana u ponedjeljak, koji su vagali da li da prodaju važnog igrača ili da sačekaju...

Prema nezvaničnim saznanjima MONDA, tijesnom većinom odlučeno je da Mitrović bude prodan odmah Anderlehtu za oko pet miliona evra, s tim da će beogradski klub dobijati novac u ratama.

Zanimljivo, na stolu su bile i finansijski bolje ponude od one koju je dao belgijski klub.

Tako je iz Holandije stigla ponuda od takođe pet miliona evra za Mitrovića, s tim što bi sav novac bio uplaćen u decembru, a takođe, tu je bila i ponuda od 5,5 miliona evra od Udinezea.

Belgijski mediji su još u ponedeljak ujutro preneli da je Anderleht završio posao oko dovođenja Mitrovića, mada je ceo taj transfer bio pod znakom pitanja, jer je Partizan u međuvremenu povećao cenu - sa 3,5 na oko pet miliona evra.

Više je nego očigledno da je žurba oko prodaje Mitrovića, koji je nedavno sa reprezentacijom do 19 godina postao prvak Evrope, nastala zbog teške finansijske situacije u Partizanu, jer koji bi drugi razlog mogao da bude da Partizan proda i ključnog napadača i to kad "napada" plasman u Ligu Evrope?

Prema saznanjima MONDA, pojedini članovi Upravnog odbora, poput Mileta Jovičića usprotivili su se prodaji Mitrovića, ne shvatajući zašto Dragan Đurić insistira na tome sada.

Jovičića su podržali i Novak Nedić i Albert Nađ. Jovičić je ponudio ostavku UO, a isto to je zatražio od Dragana Đurića!

Sve je, međutim, za sada opstalo na tome, bez epiloga.

Jovičiću je zasmetalo i što "jedan menadžer" (mislio je na Nenada Jestrovića) obigrava oko stadiona već desetak dana u namjeri da odvede još nekoga, a da od toga izvuče ličnu korist.

Bilo kako bilo, Partizan će ovog ljeta ostati bez još jednog supertalentovanog fudbalera, poslije odlaska Lazara Markovića u Benfiku. A, u međuvremenu, prodan je i štoper Ivan Ivanov.

Pogledajte samo koji bi tim imao Partizan da su neka srećnija vremena, odnosno koji su sve igrači prodani posljednjih godina:

Stevan Jovetić, Adem Ljajić, Matija Nastasić, Lazar Marković, Aleksandar Mitrović, Miralem Sulejmani...

(Predrag Vujić, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC