• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajloviću žao ako Falkao ne bude igrao

Selektor Siniša Mihajlović ima informaciju da najbolji fudbaler Kolumbije neće igrati u prijateljskom meču sa Srbijom u Barseloni.

 Mihajloviću žao ako Falkao ne bude igrao Izvor: MONDO

Siniša Mihajlović želi da se njegovom timu u srijedu suprotstavi najjača postava kolumbijske reprezentacije. Zato mu nije prijala informacija da efikasni centarfor Radamel Falkao vjerovatno neće igrati.

"Saznao sam danas od mojih ljudi da Falkao neće igrati protiv nas. Iskreno, ne bih volio da bude tako. Uvijek želim da rival bude u najjačem sastavu i kad već igramo protiv treće reprezentacije svijeta bilo bi lijepo da budu kompletni. O njihovoj snazi najbolje govori to što Mjuriel i Gvarin nisu nijednom bili starteri u kvalifikacijama", rekao je Mihajlović na konferenciji za medije u Barseloni.

On je dodao da je od trenutka kada da je došao na mjesto selektora insistirao na najjačim mogućim rivalima.

"U našoj grupi već imamo dve selekcije iz prvih 10 i upravo zato nam je duel sa Kolumbijom, koja je treća na svijetu, izuzetno potreban zbog sticanja iskustva, samopouzdanja i svega što treba igraču da bi sazrio i iskoristio potencijal. Zato su nam ovakve utakmice veoma važne. Naravno, važan je i rezultat, ali najvažnije je da izađemo i odigramo kako znamo. Očekujem težak meč, ali nadam se pozitivnom rezultatu", istakao je Mihajlović.

Selektor je otkrio da će na golu stajati Damir Kahriman, kao i da Aleksandar Kolarov zbog problema sa povredom gotovo sigurno neće igrati.

"Nedostaju nam dva standardna golmana, Stojković i Brkić, nema Nastasića i Biševca, Kolarov neće igrati 90 posto i to nam je problem. Međutim, uvjeren sam da će momci koju budu igrali, Rajković kao centralni i Tomović kao lijevi bek, ispuniti moja očekivanja. Takođe, Šćepović i Mitrović igraće po 45 minuta, vidjećemo ko od početka, Basta i Sulejmani po poluvrijeme, Krstičić će u veznom redu dobiti šansu", naveo je on.

Mihajlović je na pitanja novinara iz Portugala najavio odlazak u posjetu srpskim fudbalerima koji igraju u Benfiki i poručio im da bi pitanje zašto u timu nema Nemanje Matića trebalo da postave vezisti lisabonskog kluba.

Prijateljska utakmica između Srbije i Kolumbije biće odigrana u srijedu od 20 časova na "Miniestadiu" u Barseloni. Glavni sudija biće Španac Havijer Estrada Fernandez.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC