• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajtedu je svejedno - Ozil ili Modrić

Mančester Junajtedu je, prema pisanjima mreže EPSN, praktično svejedno: Luka Modrić ili Mesut Ozil.

 Junajtedu je svejedno - Ozil ili Modrić Izvor: MONDO

Slavni engleski klub kontaktirao je, navodno, još slavnijeg španskog rivala u namjeri da otkupi ugovor jednog od dvojice sjajnih vezista, koji su se prošle sezone kod Žozea Murinja često "preklapali" u igri, odnosno nisu mogli da budu na terenu u isto vrijeme.

Stvari su se, pretpostavljaju u Junajtedu, po njih dvojicu pogoršale dolaskom Karla Anćelotija u klub, koji je odmah u pripremnim utakmicama odlučio da rehabilituje nekada najboljeg fudbalera svijeta, Kaku.

Menadžer Junajteda Dejvid Mojes računa da je jedan teren premali za trojicu umjetnika poput Ozila, Modrića i Kake, tim prije što bi u startnih 11 moralo da bude mjesta i za Kristijana Ronalda i vjerovatno Gareta Bejla. Ovu "gužvu", "đavoli" će probati da iskoriste kako bi konačno pronašli ofanzivnog vezistu po mjeri kluba, jer ga nema još od kada se povukao Pol Skols.

Prvak Engleske prvo je probao da dobije Seska Fabregasa iz Barselone, ali je sada zavirio u svlačionicu Reala.

Mojes je, iako se kraj prelaznog roka, odnosno 2. septembar bliži, i dalje uvjeren da će potpisati sve što mu je neophodno da nastavi tamo gdje je stao njegov prethodnik, "fudbalski dinosaurus" ser Aleks Ferguson. A to neće biti nimalo lako...

"Uvjeren sam da ćemo imati sve igrače koje želimo prije početka sezone", rekao je nedavno Mojes, ali se to nije dogodilo.

"Biće ovo težak prelazni rok, naročito za mene. Došao sam 1. jula i to je bio kratak period za velike poslove".

FABREGAS I DALJE META

ESPN, inače, ne navodi koliko bi novca Junajted morao da plati Realu za Modrića ili Ozila. U isto vrijeme "Daily Telegraph" navodi da Junajted i dalje nije odustao od Fabregasa, uprkos odbijanju Barselone da ga ponudi na tržištu i izjavi igrača da "nijednog trenutka nije razmatrao opciju da ode". "Dnevni Telegraf" tvrdi da bi Sandro Rosel mogao da se zamisli ukoliko bi Junajted ponudio 40 miliona funti, odnosno 47 miliona evra. Nešto manje novca, pretpostavka je, bilo bi dovoljno za Modrića ili Ozila.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC