• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović pred Želju: Nastavljamo u istom ritmu

U derbiju 4. kola Premijer Lige BiH igraće Borac i Željezničar. Trener Banjalučana Dragan Jović želi da nastavi dobar niz rezultata.

 Jović pred Želju: Nastavljamo u istom ritmu Izvor: MONDO

Derbi dva velika rivala, Borca i Željezničara biće odigran u subotu od 20.30 (BHT1) na Gradskom stadionu u Banjaluci a biće to duel dve ekipe koje su dobro startale u novoj sezoni.

Borac je neporažen pošto je dva puta remizirao u gostima i slavio kod kuće, dok Željezničar ima sve tri pobjede i zauzima prvo mjesto na tabeli, ono na kojem je završio prošlu sezonu.

Pred duel sa Željezničarem trener Borca Dragan Jović rekao je da želi da nastavi sa dobrim rezultatima.

„Mislim da smo dosta kvalitetno radili, uspjeli smo u ovom periodu i da analiziramo igru Željezničara i spremiti se za ovu za nas jako bitnu utakmicu. Ovo je derbi, na našem stadionu, poslije par pozitivnih rezultata očekujemo da nastavimo u tom ritmu. Imali smo određenih problema sa provredama koje je naš medicinski tim uspio da sanira i na jučerašnjem treningu vidjelo se da ti igrači mogu sutra da nastupe, to su Žižović i Đelmić, oni su bitni igrači za našu igru i na našu sreću sutra će nam biti na rasplaganju“, rekao je Jović, koji vrlo dobro poznaje sutrašnjeg protivnika.

„Igru Željezničara dosta dobro poznajem, oni su ove sezone dosta dobro startali, možda je rezultat ispred igre, ali to je razumljivo jer su i oni dosta mijenjali, imaju dosta povrijeđenih igrača, za njih bitnih igrač, ali se vidi da se radi o jednoj takmičarskoj ekipi. Mi imamo jasan cilj, jasnu ambiciju da u jednoj dobroj igri, u jednoj borbenoj predstavi obradujemo nadam se pun stadion i da upišemo još jednu pobjedu na našem stadionu. Puno je detlja, sitnica koji mogu odlučiti utakmicu. Ono što mene raduje kad je moj tim u pitanju je ono što sam vidio na prvoj utakmici i poslije na utakmcama je jedan pristup i borneost svih 90 minuta. Ne ssumnjam da će takav pristup biti i na sutrašnjoj utakmici i nadam se da će nam on donijeti pozitivan ishod, a to je pobjeda“, istakao je Jović.

Strateg Banjalučana međutim vrlo dobro zna da neće biti lako protiv ekipe kakva je Željezničar, a očekuje da gosti igraju malo zatvorenije-
„Očekujem vjerovatno defanziviniju varijantu koja im je donijela te dvije pobjede. Imaju izuzetno brze igrače prema naprijed i na to moramo dobro da obratimo pažnju. Naša odbrana tu mora da bude jako oprezna, dakle ne možemo bezglavo da krenemo prema golu i ostavimo rupu u zadnjoj liniji“ dodao je Jović.

Oporavljeni vezista Borca Mladen Žižović poručio je da će on i njegovi saigrači pružiti maksimum ali i pozvao navijače da im pruže podršku kako bi došli do pobjede nad velikim rivalom.

„Sigurno je da nas očekuje težak meč, znamo svi snagu Željezničara, međutim u Banjaluci ko god da dolazi nije favorit protiv Borca. Ići ćemo maksimalno pa vdjećemo šta će to donijeti. Nadam se da će ovi rezultati i pozitivni pomaci u klubu koji se dešavju u posljednje vrijeme privući što veći broj gledalaca jer stvarno nam je u ovom momentu potrebna pomoć. Tu ima nekoliko mladića koji možda i pokleknu u atmosferi, ali nadam sa i ako se desi neka greška da će publika pružiti podršku. Nas zanima samo pobjeda“, rekao je Žižović koji je na prošlim utakmicama imao nekoliko odličnih prilika da s eupiše u strelce ali nije uspio.

„Nadam se, ali ponavljam najbitnija je pobjeda, ako bude šansa nadam se da ću je realizovati“, prokomentarisao je Žižović.

Utakmica između Borca i Željezničara počinje u subotu od 20.30 uz direktan prenos na BHT1.

Ulaznice su u prodaji po vrlo popularnim cijenama - 5 KM za zapadnu tribinu i 3 KM za istočnu, a uz to žene i djeca imaju slobodan ulaz na istočnu tribinu Gradskog stadiona.

Parovi 4. kola:

Borac – Željezničar
Radnik – Vitez
Slavija – Zvijezda
Široki – Rudar
Zrinjski – Travnik
Olimpik – Mladost
Čelik – Velež
Leotar – Sarajevo

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC