• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Stojković vjerovatno igra, Mitrović ne"

Trener Partizana najavio promjene u sastavu ekipe za meč sa Radničkim na Čairu. Iskusni golman mogao bi među stative.

 "Stojković vjerovatno igra, Mitrović ne" Izvor: MONDO

Dan uoči meča sa niškim Radničkim (subota, 19.00), šef struke crno-bijelih Vuk Rašović otkrio je novinarima da je Vladimir Stojković licenciran za Jelen Superligu i baraž za Ligu Evrope.

Sudeći prema njegovim riječima, povratak povremenog reprezentativca Srbije na teren mogao bi da se dogodi već prvog dana predstojećeg vikenda.

"Stojković trenira već dva mjeseca, dobro radi, branio je u jednoj prijateljskoj utakmici i psihički je stabilan", rekao je Rašović novinarima na stadionu Partizana.

Međutim, na konkretno pitanje da li će Stojković u subotu biti u timu, odgovorio je: "Vidjećemo...".

Mrežu šampiona Srbije nakon povrede Milana Lukača branio je Živko Živković.

Trener Partizana nagovijestio je i da napadači Marko Šćepović i Aleksandar Mitrović vjerovatno neće igrati protiv Radničkog.

"Šćepović se iz Barselone vratio povrijeđen, a Mitrović već nedjelju dana nije sa nama zbog obaveza prema reprezentaciji i ljekarskih pregleda u Anderlehtu. Ipak, vidjećemo, ne bih sada donosio konačnu odluku".

On je istakao da će odlazak talentovanog centarfora u novi klub biti veliki gubitak za njegov tim, kao i da će nastaviti da se bori da zadrži što više igrača.

"Mitrović je u posljednjih godinu dana pokazao da je ekstra klasa i sigurno je da Partizan gubi mnogo njegovim odlaskom. Koristićemo ga u utakmicama sa Tunom i nadam se da će doprinijeti da se kvalifikujemo u Ligu Evrope"..., rekao je Rašović i dotakao se problema u radu sa kojima se svakodnevno suočava.

"Nalazimo se u situaciji u kojoj smo i pojedine stvari ostavile su posljedice, ali izuzetno vjerujemo u ove momke i u to da mogu da se izdignu, da povuku brod u pravom smjeru...".

"Kada sam došao imali smo jednu ekipu, na početku priprema drugu, a sada treću. Nije lako igračima da se uigraju i moja jedina želja je bila da sačuvam tim. Znam da ću se boriti do kraja, a dokle ću stići - vidjećemo", objasnio je Rašović.

S tim u vezi najavio je i debitantski nastup Ismaela Fofane.

"Licenciran je i iskreno se nadam da će debitovati".

Dobro je upućen u vrline narednog rivala svog tima. Prvi ovogodišnji duel crno-bijelih i Nišlija pripao je Beograđanima, zahvaljujući Lazaru Markoviću. Taj meč bio je i svojevrsna prekretnica na putu Partizana ka odbrani titule.

"Radnički je veoma dobra ekipa, iskusna i vrlo dobro znamo da smo prošli put imali dosta problema sa njima, kada smo riješili meč u posljednjih deset minuta. Sigurno nas čeka teško gostovanje, ali i sjajan meč na Čairu", dodao je trener.

Rašović dobro zna šta je neophodno njegovom timu da bi pokazao svoj puni potencijal.

"Moja ekipa posjeduje kvalitet, ali joj za bolje igre treba mnogo više vjere, žara i veći voljni momenat".

Crno-bijeli su u prvom kolu pobijedili Novi Pazar na svom terenu, dok je Radnički istovremeno bio bolji od Radničko 1923, takođe kod kuće.

(J. Terzić - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC