• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragan Đurić: Neću sa Kokezom da rušim Toleta

Predsjednik Partizana potvrdio susret sa funkcionerima Crvene zvezde, ali kaže da je to bilo "slučajno".

 Dragan Đurić: Neću sa Kokezom da rušim Toleta Izvor: MONDO

O čemu su razgovarali čelnici Partizana i Crvene zvezde prije dva dana u jednom beogradskom restoranu? U Zvezdi ćute, kažu: "Nemamo komentar", a jedini koji se oglasio i potvrdio da je susreta bilo jeste predsjednik crno-bijelih Dragan Đurić.

"Nije istina da smo se nas dvojica (Slaviša Kokeza) planski sastali u tom restoranu. Susret je bio sasvim slučajan, u isto vrijeme semo se našli na istom mjestu i bilo je prirodno da se javimo jedan drugome, da se pozdravimo. Razgovarali smo bukvalno pet minuta, popili po jednu vodu i to je to. Nikakve krupne teme nisu pokrenute, niti je sastanak imao dnevni red", tvrdi Đurić u izjavi za "Naše novine".

Mediji su počeli da špekulišu da su čelnici dva najveća srpska kluba pokrenuli strategiju o rušenju predsjednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića.

"Zar mislite da bismo Kokeza i ja u kafani pričali o tome, zar stvarno mislite da je to tema da se u njoj razgovara u kafani!?", uzvratio je kontrapitanjem Dragan Đurić.

On dodaje da "ne misli ništa" o inicijativi Zvezde protiv Karadžića, ističući da ako uopšte bude zvanične inicijative o smjenjivaju Karadžića, da o tome ne odlučuje Dragan Đurić kao pojedinac, već Upravni odbor kluba, naglasivši: "Pa, valjda mora neka procedura da se poštuje, klub nije moje vlasništvo!".

Jedna od glavnih tema u Partizanu je i ostavka potpredsjednika Mileta Jovičića, koji se nije saglasio sa prodajom mladog napadača Aleksandra Mitrovića u Anderleht. Na sjednici UO Jovičić je podnio ostavku, što su pojedinci iz kluba najprije demantovali, da bi uslijedilo zvanično saopštenje u kojem je potvrđeno da je Jovičić podnio ostavku.

Upitan da li se od ponedjeljka čuo sa Jovičićem, Đurić je odgovorio:

"Naravno. Čujemo se redovno, Mile je uvijek tu, on će uvijek biti dio Partizana. Još nije promijenio odluku o ostavci, ali vidjećemo, ima još vremena".

Đurić je odlučno demantovao i da Partizan duguje 25 miliona evra, kako je iznijeto u pojedinim medijima, ističući da je dug oko sedam miliona evra.

O pisanjima medija da je policija vrlo zainteresovana za poslovanje fudbalskih klubova, Đurić kaže: "Policija je uvijek dobrodošla. Nemamo šta da krijemo, širom smo im otvorili vrata kluba i obezbijedili im uslove za rad. Koliko znam, istraga u Partizanu je završena još prije dva mjeseca".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC