• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viljaš-Boaš odbio Real i PSŽ jer...

...želi da prvi put u karijeri počne drugu sezonu u jednom klubu. Između redova obratio se i Garetu Bejlu.

 Viljaš-Boaš odbio Real i PSŽ jer... Izvor: MONDO

U danu kada počinje nova Premijer liga i kada je sve izglednije da Garet Bejl neće zaigrati za Totenhem insistirajući na svom transferu u Real Madrid, menadžer "pjevaca" Andre Viljaš-Boaš (35) između redova poručio je najvećoj zvijezdi kluba (možda i lige) da "nije sve u novcu".

Portugalac je otkrio da je ovog ljeta odbio i Real Madrid i Pari Sen Žermen, kako bi nastavio sa poslom u Totenhemu.

Ukoliko je to tačno, AVB je odbio i Ligu šampiona i vjerovatno unosniji ugovor od onog koji ima na "Lejnu".

Mladi menadžer objasnio je i zašto. Jednostavno, od kada je postao trener Akademike u oktobru 2009. godine, svake godine je mijenjao klub i nigdje nije ostao duže od jedne (često nepune) sezone. Akademiku je vodio u od oktobra 2009. do juna 2010. kada ga je "uzeo" veliki Porto, a onda je prešao u Čelsi poslije samo jedne sezone na "Dragau" (2010/11).

Stvari na "Bridžu" nisu išle dobro, pa je poslije predstavljanja u junu 2011. smijenjen u martu 2012. godine, a posao u Totenhemu dobio je nedugo zatim, prošlog juna.

"Ovo mi je prvi put u karijeri bila prilika da započnem drugu sezonu u istom klubu. Mislim da je to prednost koju nisam imao do sada i koju želim da iskoristim. Ovdje sam veoma lijepo primljen", rekao je Viljaš-Boaš za tabloid "Daily Star".

"Imam izvanrednu grupu igrača i uslove koje nudi Totenhem, a koje malo gdje imate. Takođe, dolazak novog sportskog direktora Franka Baldinija podigao je klub na viši nivo. Sve se to mjeri. Na kraju i navijači..."

Za kraj, otkrio je da je zbog toga odbio i imena poput...

"Imam sjajan odnos s predsjednikom kluba Danijelom Livajom i to je razlog zbog kojeg sam odbio ponude koje sam imao ovog ljeta, između ostalih i Reala i Pari Sen Žermena".

Teško da i Bejl razmišlja tako. On po svemu sudeći neće biti u kombinaciji za utakmicu 1. kola Premijer lige, u kojoj Totenhem u nedjelju gostuje Kristal Palasu. U međuvremenu, odmakli su pregovori između Totenhema i Rome oko transfera mladog Argentinca Erika Lamele, koji igra na istoj poziciji kao Bejl.

"Pjevci" su navodno spremni da plate 35 miliona evra "vučici" za Lamelu, a taj novac obezbijedili bi iz dugo najavljivane prodaje Bejla Realu za astronomskih 100 miliona evra, iako Livaj traži i više od toga.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images/Chris McGrath)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC