• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PLBiH: Borac na šampiona, Leo na vicešampiona

Najzanimljiviji meč 4. kola Premijer lige BiH biće odigran na Gradskom stadionu u Banjaluci, gdje će se sastati dvije neporažene ekipe, Borac i Željo.

 PLBiH: Borac na šampiona, Leo na vicešampiona Izvor: MONDO

U Borcu su optimisti pred ovaj susret, dok i iz redova Sarajlija najavljuju borbu za sva tri boda, kako bi produžili maksimalan skor na početku Premijer lige BiH.

"Utakmice Borca i Želje već godinama su među najzanimljivijim i očekujem da će takva biti i ova, te da će svi uživati u lijepim potezima i fudbalu. Bez obzira na neke promjene u ekipi, Borac je i dalje jak i kvalitetan. Očekujem tvrdu utakmicu, a mi nakon uspješna tri kola, normalno je da se nadamo novim bodovima ili barem bodu u Banjaluci", rekao je trener aktuelnog bh. šampiona Dino Đurbuzović za "Nezavisne novine", koji će i u ovom meču mijenjati Amara Osima.

"Imamo određenih problema s povredama i ne znam s kakvim ćemo se tačno sastavom suprotstaviti Borcu, ali svi koji dobiju priliku moraće pružiti maksimum i odigrati disciplinovano do kraja", poručio je Đurbuzović.

Zanimljiv susret biće odigran na trebinjskim "Policama", gdje će Leotar ugostiti Sarajevo. Duel prvog šampiona BiH i prošlogodišnjeg vicešampiona trebao bi privući mnogo gledalaca na stadion u Trebinju, a ulogu favorita ima ekipa Sarajeva, koja u Trebinje dolazi sa namjerom da se iskupi za poraz u prošlom kolu, kada je sa "Koševa" sva tri boda odnijela ekipa Širokog Brijega.

"Protivnik ima puno problema u igračkom kadru i kasnio je sa početkom priprema. Međutim, sve ekipe se mobilišu kada igraju protiv nas. Od mogućih devet osvojili smo četiri boda. Nalazimo se u situaciji da nemamo izbora. Moramo pobijediti jer imamo velike ambicije", rekao je za "Oslobođenje" trener Sarajlija Husref Musemić.

Sa druge strane, i domaćin je u teškoj poziciji. U prva tri kola Leotar je osvojio samo jedan bod, i to na domaćem terenu protiv debitanta u premijerligaškom društvu, Mladosti iz Velike Obarske.

"Sarajevo je kvalitetna ekipa i sigurno je favorit. Nakon poraza od Širokog Brijega na Koševu u prošlom kolu, sigurno će pokušati da se 'vade' protiv nas i nadoknade izgubljene bodove. Ali, i nama su bodovi neophodni. Bićemo jači za dva veoma kvalitetna igrača, Nikolu Prebiračevića i Ivana Marinkovića. Igramo na svom terenu, dostili smo takmičarsku formu i zbog svega toga nadam se da će bodovi ostati na Policama", rekao je trener Leotara Dragan Spaić, a prenosi "Dnevni avaz".

Danas je na programu šest mečeva, dok se preostala dva igraju u nedjelju.

PAROVI 4. KOLA PREMIJER LIGE BIH:

U subotu:
Leotar - Sarajevo (17 časova),
Olimpik - Mladost (17),
Radnik - Vitez (17),
Čelik - Velež (19),
Zrinjski - Travnik (20),
Borac - Željezničar (20.30),

U nedjelju:
Slavija - Zvijezda Gradačac (17),
Široki Brijeg - Rudar Prijedor (20).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC