• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fiorentina zove "Novog Pirla"

Ozbiljna povreda Davida Pizara natjerala je predsjednika Fiorentine Andreu Dela Valea da "tik" uoči starta Serije A potraži novog defanzivnog vezistu.

 Fiorentina zove "Novog Pirla" Izvor: MONDO

Prva želja Viole je mladi italijaski reprezentativac Marko Verati iz Pari Sen Žermena, za kojeg mnogi smatraju da će biti "novi" Andrea Pirlo.

Verati je prošlog ljeta prešao iz Peskare u PSŽ i u prvoj sezoni odigrao čak 39 utakmica za "svece", iako je mlad i iako je u klubu prilično jaka konkurencija. Stoga, pitanje je da li će Fiorentina moći da ga dobije, jer se radi i o kvalitetnom igraču, a i PSŽ vode bogati Arapi kojima novac od prodaje fudbalera nije presudan izvor prihoda.

Dok razmišlja o zamjeni za Pizara, Dela Vale mora da se pripremi i za sastanak sa Ademom Ljajićem i njegovom porodicom. Tema će biti produžetak ugovora ili transfer. Ljajić je dugo meta Milana, a ugovor mu ističe narednog ljeta, pa bi na zimu mogao da bude slobodan u izboru nove sredine.

Viola bi u tom slučaju ostala bez obeštećenja.

Klub iz Firence odbio je Milanovih osam miliona evra za Ljajića i očekuje najmanje deset, a prednost bi Dela Vale dao nekom klubu iz inostranstva, kako ne bi jačao rivale u Seriji A. Na taj način, Stevan Jovetić završio je u Mančester Sitiju, a ne u Juventusu koji se "polomio" da ga dovede.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images/Ian Walton)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC