• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Počelo pobjedom Liverpula!

Mnogo uzbuđenja u premijernom meču nove sezone: Staridž strijelac jedinog gola, Minjole odbranio penal na debiju.

 PREMIJER: Počelo pobjedom Liverpula! Izvor: MONDO

Liverpul - Stouk 1:0 (1:0), a prosto je nevjerovatno kako publika nije vidjela makar četiri ili pet golova.

Liverpul je mogao da slavi znatno ubjedljivijim rezultatom, međutim, njegovi igrači i navijači na kraju su presrećni što i sezona 2013/14 nije počela u "starom fazonu" - jeftinim gubitkom bodova na Enfildu.

Zasluženo vođstvo domaćinu je donio Danijel Staridž, sa dvadesetak metara iskosa u 37. minutu, da bi Danijel Ager nesmotrenom intervencijom u 88. minutu poklonio Stouku penal i šansu za izjednačenje.

Poznat po promašenim penalima u prethodnoj sezoni, Džon Volters i ovog puta je namjestio loptu na "kreč", a pročitao ga je belgijski golman Simon Minjole, koji je odigrao prvi zvanični meč za Liverpul nakon transfera iz Sanderlenda.

Minjole je paradom u desnu stranu zaustavio šut Voltersa, a potom i pokušaj Kenvajna Džonsa da odbitak smjesti u mrežu! Junak!

Publika na Enfildu mogla je da odahne zajedno sa Agerom i menadžerom Rodžersom, jer bi bila velika šteta za "crvene" da dominantnu partiju nisu krunisali osvajanjem tri boda.

Liverpul je nastavio tradiciju pogađanja prečki i stativa iz minule sezone - protiv Stouka su to učinili Kolo Ture, Staridž i Henderson - a nekoliko puta je na golu Stouka zablistao reprezentativac BiH Asmir Begović.

Gosti su imali prvu priliku na utakmici, prečku Roberta Huta u osmom minutu, da bi u finišu prvog poluvremena Minjole maestralno zaustavio udarac Voltersa sa 18 metara, a Lukaš Leiva izbio sa gol-linije pokušaj Roberta Šoukrosa. Nakon toga ništa nije ukazivalo da će uspjeti da izjednače, a umalo se dogodilo baš to!

Ako je suditi po prvoj utakmici, gledaćemo spektakularan fudbal i u novoj sezoni Premijer lige...

Kasnije u subotu se sastaju Arsenal - Aston Vila, Norič - Everton, Sanderlend - Fulam, Vest Bromvič - Sautempton, Vest Hem - Kardif i Svonsi - Mančester junajted.

Mečevi Kristal Palas - Totenhem i Čelsi - Hal zakazani su za nedjelju, dok Mančester siti u ponedjeljak uveče dočekuje Njukasl.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC