• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ninković: Lakše se diše!

Dvostruki strijelac za Zvezdu srećan što se njegova ekipa pobjedom protiv Jagodine iskupila za poraz od Javora. Mrđa: Presrećan sam zbog povratka!

 Ninković: Lakše se diše! Izvor: MONDO

Veliki kamen pao je sa pleća fudbalera Crvene zvezde kada su savladali Jagodinu 2:1 na svom stadionu u utakmici 2. kola.

Važno je bilo crveno-bijelima da se iskupe za poraz od Javora na startu šampionata, ali to su uspjeli samo igrom u prvom poluvremenu utakmice na "Marakani".

Dvostruki strelac u tom periodu bio je Miloš Ninković.

"Pogotke doživljavam kao nagradu za trud i rad na treninzima. Protiv Černomoreca nisam imao sreće, danas jesam, i vjerujem da će se i svim mojim saigračima isplatiti upornost u narednim duelima. Takođe bih istakao igru protivnika, pokazali su da umiju da igraju fudbal. Oduševili su me, i na kraju susreta sam im čestitao", rekao je vezista Crvene zvezde poslije utakmice.

Ninković je istakao da je ova pobjeda značajna za ekipu na psihološkom planu.

"Obećali smo da ćemo nakon loše igre u Ivanjici, ispraviti propuste i to smo i učinili", dodao je i nastavio:

"Ne treba da stajemo i zadovoljavamo se sa jednim ili dva gola. Vidjelo se večeras da jedna nesmotrenost može da dovede do nepovoljne situacije i toga da moramo da strijepimo za rezultat. Nijednu ekipu nije lako pobijediti, i moramo od prvog do posljednjeg sudijskog zvižduka da budemo koncentrisani".

Povratnik u Crvenu zvezdu Dragan Mrđa imao je nekoliko dobrih šansi da se upiše u strijelce, ali nije uspio za dvadesetak minuta, koliko je proveo na terenu.

"Mislim da sam dobro ušao u utakmicu, imao dvije prilike, ali nisam uspio da se upišem u strijelce. U odnosu na prvi period u Zvezdi mnogo toga se promijenilo. Stariji sam, iskusniji za razliku od 2001. godine kada sam tek počinjao", istakao je Mrđa.

Poseban utisak na njega je ostavila publika.

"Nisam znao gdje da gledam kada sam izašao iz tunela. Ranije nas je gledalo mnogo manje ljudi, maksimum tri ili četiri hiljade, a vidjeli ste danas kakav je ambijent bio na tribinama. Zaista sam presrećan zbog povratka. Očekujem već od narednog susreta u Kruševcu da postignem i pogodak. Napredak jeste veoma neugodan rival koji je ambiciozno ušao u novu sezonu, neće biti lako, ali i pored toga nadam se i vjerujem u trijumf", rekao je Mrđa.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC