• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rašović: Još čekamo pojačanja...

... I ne znamo kada će doći". Trener Partizana nakon remija sa niškim Radničkim konstatovao na kojoj su strani terena crno-bijeli imali problem.

 Rašović: Još čekamo pojačanja... Izvor: MONDO

Sa Aleksandrom Mitrovićem u napadu i Vladimirom Stojkovićem na golu, šampion Srbije odigrao je na ispunjenom Čairu meč bez golova.

Crno-bijeli su ponijeli bod za Beograd, zahvaljujući povratniku među stative. Trener tima ih Humske konstatovao je na konferenciji za novinare da je meč bio "otvoren" ida su obje ekipe imale šanse.

"Ušli su agresivno u meč. Dobrim dijelom su tako poremetili ono što smo pripremali, pa smo tek u 20. minutu došli sebi. U drugom poluvremenu smo dominirali, ali nismo bili konkretni, dok su oni imali jednu sjajnu šansu... Sve u svemu, viđena je dobra i otvorena utakmica", rekao je Vuk Rašović.

Partizan je nakon pobjede u uvodnom kolu ostvario i remi. Šef struke prvaka zna gdje je "škripalo".

"Ne ulazimo u individualne analize, slažem se da smo imali problema po desnoj strani... Igrali smo dugim loptama jer nismo uspeli da nametnemo svoju igru. Nedostaje gol i ta lopta u mreži i to je tako", konstatovao je on.

Aleksandar Mitrović stigao je na vrijeme iz Anderlehta da sjedi na klupi. Spletom nesrećnih okolnosti, Nemanja Kojić se povrijedio poslije 30 minuta igre, pa je talentovani centarfor morao na teren.

Crno-bijeli dres prvi put je obukao Ismael Fofana. Da li će uskoro stići još neko pojačanje?

"Mi još čekamo pojačanja i ne znam kad će doći", rekao je Rašović.

Trener Radničkog Dragoljub Bekvalac ocijenio je da su obje ekipe htjele da osvoje tri boda i da su gosti igrali onoliko koliko su im domaći dozvolili.

"Obje ekipe su imale period dominacije i stvaranja šansi. Mi htjeli tri boda, a najrealnije je bilo neriješeno. U drugom poluvremenu su oni odigrali presing, a u posljednjih pet minuta totalni napad, uz mnogo kornera. Da je bilo ko pobijedio bilo bi nezasluženo".
U danima pred meč bilo je riječi o tome da Branko Pauljević neće imati pravo nastupa protiv kluba iz kojeg je pozajmljen Nišlijama.

"Kad sam se dogovorio sa Pauljevićem da dođe niko i nije rekao da ne može da igra protiv Partizana. Neki mi nije rekao da on nema pravo da igra, ali toga nema u ugovoru i nije bilo problema da igra. Ne postoji zakon koji bi to spriječio", objasnio je Bekvalac.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC