• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Buvač: Ibra na spisku za dres Srpske

Novi selektor Republike Srpske Željko Buvač otkrio da se u njegovim planovima nalazi i ime centarfora Pari sen Žermena Zlatana Ibrahimovića.

 Buvač: Ibra na spisku za dres Srpske Izvor: MONDO

Pomoćnik Jirgena Klopa u Borusiji Dortmund planira da okupi respektabilan tim za debitantsku utakmicu Srpske protiv Srbije, koja bi trebala biti odigrana do kraja tekuće godine.

Buvač je u intervjuu banjalučkom "EuroBlicu" potvrdio da planira pozvati vezistu Čelsija Marka Marina, koji je reprezentativac Njemačke, ali i Šveđanina porijeklom iz Bijeljine Zlatana Ibrahimovića.

Naravno, sve pod uslovom da se termin odigravanja utakmice Srpske i Srbije ne poklapa sa nastupom selekcija Njemačke i Švedske...

"Na Marina najozbiljnije računamo. U prilog nam ide u činjenica da nije u planovima selektora 'pancera' Joakima Leva. Što se tiče Ibrahimovića, zna se ko je on u svijetu fudbala. Biće u našim planovima ako ne bude imao obaveza u švedskom timu. Naš plan je da u reprezentaciji RS nastupaju velike zvijezde, afirmisani igrači i talenti koji tek treba da se dokažu, kako iz inostranstva, tako i iz domaćih liga", izjavio je selektor RS.

Buvač je odbacio ideju da defanzivac "milionera" Neven Subotić odigra po jedno poluvrijeme u dresu Srbije i Srpske...



"Na Nevenu je da odluči da li će igrati za Srbiju ili Srpsku. Ako ima želju, treba da razgovara sa ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije i selektorom Sinišom Mihajlovićem. Mogućnost da odigra po poluvrijeme nije izvodljiva jer radimo na ozbiljnom projektu i nećemo praviti takve eksperimente", naglasio je Buvač.

Selektor Srpske još nije imenovao stručni štab, ali je potvrdio da će njegov pomoćnik postati Nebojša Gudelj, trener NAC Brede, pod uslovom da mu dozvoli holandski klub.

"Ima još kandidata, koji su sa domaće fudbalske scene, a kompletan stručni štab biće formiran u narednih mjesec dana",
zaključio je on.

KLOP ME PODRŽAO



"Jirgen Klop je bio radostan i podržao me je. Rekao je da je moje imenovanje za selektora RS priznanje i za Borusiju. I ostali su mi čestitali i siguran sam da će mi pomoći u svemu".

Buvač je ipak odbacio mogućnost gostovanja "milionera" u Banjaluci.

"To je nerealno. Borusija je profesionalni klub i ima uslove odigravanja utakmica bilo s kim. Tu prije svega mislim na honorar jer ako neko želi da igra protiv nas, mora i da plati. To je biznis".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC