• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović za Hrvate zove Ljajića i Matića

Selektor Srbije odlučio da za duel 6. septembra u Beogradu, pozove igrače Fiorentine i Benfike, koji su prethodnih mjeseci bili van spiska.

 Mihajlović za Hrvate zove Ljajića i Matića Izvor: MONDO

Mnogo se prašine diglo prije nekoliko mjeseci kada je Siniša Mihajlović odlučio da zbog svog "čvrstog" stava u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. nastupa bez Adema Ljajića i Nemanje Matića.

Ljajić je odstranjen iz nacionalnog tima još u maju 2012. godine, jer nije pjevao himnu, za koju selektor tvrdi da je obavezna i odluku da on ne nastupa za Srbiju nije još promijenio.

Sa druge strane Nemanja Matić je redovno dobijao poziv Mihajlovića i odazivao se, ali je presjedio pet mečeva na klupi "orlova", pa je u novembru prošle godine, uoči prijateljskog meča sa Čileom, riješio da se povuče. Rekao je da to ne znači da ne želi da igra za nacionalni tim, već da ne želi da "grije" klupu, pa je poručio da ga selektor pozove kada odluči da mu pruži priliku.

Budući da su se Ljajić i Matić dobrim partijama u svojim klubovima, Fiorentini i Benfiki, nametnuli kao igrači koji bi mogli da pomognu Srbiji, kojoj baš i ne ide, Mihajlović je riješio da popusti.

"Sportski žurnal" prenosi da je selektor Srbije odlučio da dvojicu igrača pozove za meč sa Hrvatskom, koji je na programu 6. septembra u Beogradu, kao i za duel protiv Velsa, koji je zakazan tri dana kasnije.

FSS će u ponedjeljak, između ostalih, obavijestiti i klubove Matića i Ljajića da su njihovi fudbaleri na reprezentativnom spisku za predstojeće utakmice Srbije u kvalifikacijama za SP u Brazilu 2014. godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC