• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako je Đelmić proslavio rođendan (VIDEO)

Krilni napadač Borca majstorskim golovima protiv sarajevskog Željezničara (2:1) donio trijumf crveno-plavima i sebi čestitao 25. rođendan.

 Kako je Đelmić proslavio rođendan (VIDEO) Izvor: MONDO

Ognjen Đelmić je na banjalučki Gradski stadion došao u trenutku kad su mnogi "bježali glavom bez obzira"...

On se ipak odlučio da pređe iz sarajevskog Olimpika i poput kapetana ostao na "brodu koji tone" ili se tako barem činilo pred početak nove sezone...

Međutim, tim Dragana Jovića poslije četiri utakmice u novoj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine još nije osjetio gorčinu poraza (dva remija i dvije pobjede), a možda i najzaslužniji za to je upravo Đelmić, koji danas, 18. avgusta slavi 25. rođendan.

Najprije je bio strijelac u prošlom kolu protiv svog bivšeg tima sa Otoke (1:1), da bi u derbiju četvrtog kola u Banjaluci, za koji je njegov nastup zbog povrede bio upitan, odigrao kao u transu i sa dva laka komada srušio Željezničar (2:1).


Najprije je u 18. minutu uhvatio volej, da bi u 30. minutu opet sijevnula njegova ljevica!

Pogledajte...

Osim što je pogocima proslavio svoj rođendan, donio je radost armiji navijača Borca, koji su sinoć dobili novog heroja...

Prvi ovosezonski strijelac Banjalučana je u izjavi za "Sportski portal Borac" prokomentarisao sinoćnju utakmicu sa Željom.

"Dogovor je bio da od prvog minuta krenemo žestoko i da uz pomoć naše publike stignemo do vođstva. Postigli smo dva gola u prvih 45 minuta, sa velikom prednošću otišli na odmor. U drugom poluvremenu Željezničar je kontrolisao igru, Draško Žarić je isključen iz igre, tako da smo ostali sa deset igrača na terenu, ali je naša podmlađena ekipa uspjela da izdrži veliki pritisak Sarajlija. U posljednjim trenucima meča mogli smo da stignemo i do ubjedljivije pobjede, međutim, zamjerke na rezultat ne može da bude", rekao je Đelmić.

Složio se sa ocjenom da je Žarićev crveni karton u 52. minutu poremetio igru Borca.

"Od tog trenutka Željo je krenuo agresivnije ka našem golu, mi smo se uspješno branili i sa deset igrača uspjeli da savladamo velikog rivala i ostvarimo odličan rezultat".


U narednom kolu Borac gostuje u Bijeljini ekipi Mladosti iz Velike Obarske.

"Mladost je već pokazala da će biti neugodan protivnik svima. Na domaćem terenu odigrali su neriješeno sa Širokim Brijegom i Čelikom, dok su u subotu od Olimpika primili gol tek u 94. minutu. Međutim, nakon velike pobjede nad Željezničarom, ali i rezultata u prva tri kola, atmosfera u svlačionici je sjajna, puni optimizma putujemo na to gostovanje i vjerujem da se u Banjaluku vraćamo sa tri boda", zaključio je Đelmić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC