• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Praznik na Selhurst parku!

Totenhem pobijedio povratnika u Premijer ligu, Kristal Palas, golom novajlije Roberta Soldada. Ipak, meč obilježila sjajna atmosfera.

 PREMIJER: Praznik na Selhurst parku! Izvor: MONDO

Osam godina čekali su navijači Kristal Palasa da ponovo gledaju najkvalitetniji fudbal koji nudi Ostrvo i Premijer liga i dočekali su.

Mnogo skuplji tim i klub sa mnogo većim budžetom, Totenhem, savladao je Kristal Palas golom jednog od nekolicine novih igrača - Roberta Soldada, iz penala, nakon igranja ruke domaćih u svom šesnaestercu (50. minut).

Kristal Palas je limitirana ekipa, u tehničko-taktičkom smislu, jer "koliko para - toliko muzike", ali borbenost i htijenje ekipe Jana Holoveja mogu biti samo za primjer.

Klupa za rezervne igrače Kristal Palasa pomalo je ličila na onu "kucamo na vrata zaboravljenih asova". Na njoj su sjedili, recimo, napadači Maruan Šamak (sjećate se njega iz Arsenala) ili 40-godišnji Kevin Filips!

Totenhem je za nijansu bio bolji, ali je Kristal Palas mogao do boda (koji ne bi bio nezaslužen) da je Kagišo Dikgačoi bio nešto prisebniji pred Igom Lorisom u posljednjem minutu utakmice.

Ipak, mnogo više od igre na terenu, utisak su ostavili navijači Kristal Palasa. Selhurst park u južnom dijelu Londona odjekivao je svih 90 minuta meča protiv sjevernih komšija, ekipe Totenhema.

Pogledajte sjajnu atmosferu na stadionu Kristal Palasa.

(MONDO, foto: AP Photo/Sang Tan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC