• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojković: Presrećan sam u Partizanu

Vladimir Stojković se vratio na gol Partizana u velikom stilu. Odbranio je "zicer" u finišu meča protiv Radničkog u Nišu.

 Stojković: Presrećan sam u Partizanu Izvor: MONDO

Trener Partizana Vuk Rašović muku muči da sastavi ekipu. Čas na jedne može da računa, čas ne može, neki odlaze u hodu, drugi se povređuju.

Dobra vijest po njega je da Vladimir Stojković nije uspio da pronađe novi klub u ovom prelaznom roku (za sada), pa je povreda Milana Lukača amortizovana. Stojković se vratio na gol crno-bijelih u meču protiv niškog Radničkog i donio je Partizanu bod, sjajnom odbranom 12 minuta prije kraja utakmice na "Čairu".

"Zahvaljujem se Partizanu, pogotovo treneru Rašoviću na povjerenju. Vjerujem da i oni osjećaju i vide moju posvećenost Partizanu", kaže Stojković, ne želeći da priča o svojoj odbrani, naglasivši: "Mi smo tim".

Da li će ostati u Partizanu, ni on ne zna, ali ističe:

"Ne bih o tome, da me neko ne bi pogrešno shvatio. Presrećan sam u Partizanu, ali vidjećemo da li će se do kraja prelaznog roka desiti nešto novo".

Kaže i da ima odličnu komunikacija sa ostalim golmanima u Partizanu, sa Živkom Živkovićem i Nikolom Petrovićem, kao i sa Lukačem.

"Ni ja se nikada ni na koga i ni zbog čega nisam ljutio, pa ne vjerujem ni da se Pera i Žile sada ljute. Tu smo zajedno, borimo se za mjesto u timu", kaže Stojković.

RAŠOVIĆ: NISAM KUKAVICA
"Ne mogu da kažem da nisam razmišljao o povlačenju, a ako će tako svi problemi da nestanu onda nije sporno da odem. To bih smatrao izdajom. Nisam kukavica i neću bježati pred problemima, iako bi to u ovom trenutku djelovalo najlakše", kaže trener Vuk Rašović poslije još jednog bledog izdanja crno-bijelih.

(MONDO, foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC