• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Utakmica islandske lige prekinuta je zbog...

Poslije kritike koju smo dobili od jednog našeg čitaoca, odlučili smo da ga obavijestimo šta se dogodilo 18. avgusta uveče na Islandu.

 Utakmica islandske lige prekinuta je zbog... Izvor: MONDO

Jedan naš čitalac, očigledno nezadovoljan stanjem u srpskom novinarstvu, pisao nam je i pitao nas kako je moglo da se dogodi da nijedan naš medij nije objasnio kakva je to povreda mogla da prekine utakmicu islandskog prvenstva Brejdbalik - Rejkjavik na duže od sat vremena.

Uz opasku da "ovako i on može da bude novinar", Filip je stanje u srpskom žurnalizmu nazvao sramotnim.

Ovu primjedbu ozbiljno smo shvatili i riješili smo da malo zakopamo, kako bismo riješili islandsku enigmu i našeg vjernog čitaoca adekvatno obavijestili šta se dogodilo u 4. minutu utakmice.

Dogodilo se da je fudbaler Brejdbalika Elfar Arni Adjalsteinson kolabirao i da se, na zaprepašćenje svih prisutnih na stadionu, srušio na teren i ostao da leži nepomično.

Ubrzo, prebačen je u najbližu bolnicu gdje je primljen na intenzivnu njegu.

Cijela drama dogodila se u nedjelju uveče, u okviru 12. kola prvenstva Islanda, poslije čega je utakmica dva tima odložena, a ne prekinuta na sat vremena.

Fudbalski klub Brejdbalik u ponedjeljak na svom portalu objavio je da je zdravstveno stanje Elfara Arnija stabilno i da će uskoro biti pušten na kućno liječenje, a monitoring biti nastavljen.

Igrači oba kluba uputili su javno izvinjenje fudbalskoj javnosti Islanda što, potreseni nemilom scenom, nisu bili u stanju da odigraju utakmicu do kraja.

Inače, radilo se o problemu sa srcem, zbog kojeg nije još sasvim jasno da li će Elfa Arni smjeti da nastavi sa bavljenjem sportom.

(Nikola Janković, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC