• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LŠ (kvalifikacije): Moćni Sosijedad i Zenit

Real Sosijedad i Zenit završili veći dio posla, nada za Maribor i PSV poslije prvih utakmica plej-ofa za Ligu šampiona. Mažić isključio Biševca.

 LŠ (kvalifikacije): Moćni Sosijedad i Zenit Izvor: MONDO

Poslije prvih utakmica plej-ofa Lige šampiona vrlo blizu grupnoj fazi su Real Sosijedad i Zenit. Tim iz San Sebastijana slavio je 2:0 u Lionu, dok je Zenit bio još ubjedljiviji na gostovanju Pasoš Fereiri 4:1.

PSV i Milan odigrali meč bez pobjednika 1:1, dok je Viktorija Plzen slavila protiv Maribora 3:1.

Španci su u interesantnom duelu u Lionu pobijedili domaći Olimpik 2:0. Utakmicu su obilježila dva detalja - fantastičan gol Harisa Seferovića, koji je uspio da poslije pet minuta igre u drugom poluvremenu sa preko 30 metara savlada Antonija Lopeza i da prednost svog tima poveća na 2:0, kao i isključenje Milana Biševca. Srpski sudija Milorad Mažić čini se da je u 75. minutu prestrogo pokazao drugi žuti karton zemljaku.

Baskijci su poveli pogotkom Grizmana u 17. minutu. Francuz je inače veliki navijač Liona, ali to mu nije pomoglo da ga u 71. minutu, kada je zamijenjen, veći dio navijača domaćeg tima isprati zvižducima sa terena.

Zenit je na stadionu Dragao u Portu bio ubjedljiv protiv Pasoš Fereire - 4:1. Tri gola za ruski tim postigao je Roman Širokov, dok je treći pogodak Zenita delo igrača portugalske ekipe Matijasa Degra.

Andre Leao je uspio da u 58. minutu izjednači na 1:1, ali je to bilo sve od Pasoš Fereire.

Mariboru ostaje nada poslije 1:3 u Plzenu protiv Viktorije da u Ljudskom vrtu može do preokreta. Česi su uglavnom kontrolisali utakmicu, ali su tek u finišu uspjeli da postignu treći pogodak koji im, ipak, garantuje, nešto mirniji put u Sloveniju.

Meč pun tempa odigrala su dva bivša šampiona Evrope PSV i Milan. Utakmica je završena bez pobjednika 1:1, a moglo je da bude mnogo više od dva gola. El Šaravi je donio prednost "rosonerima" u 15. minutu, a izjednačio je Slovenac Tim Matavž nakon sat vremena igre.

Revanš mečevi igraju se sljedeće srijede.

Šahtjor Karagandi - Seltik 2:0 (1:0)
Viktorija Plzen - Maribor 3:1 (1:0)
Olimpik Lion - Real Sosijedad 0:2 (0:1)
Pasoš Fereira - Zenit 1:4 (0:1)
PSV - Milan 1:1 (0:1)

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC