• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hajrović: Odlično sam primljen u "zmajevima"

Okupljanje reprezentacije Bosne i Hercegovine za predstojeće susrete sa Slovačkom zvanično je započelo u nedjelju uveče.

 Hajrović: Odlično sam primljen u "zmajevima" Izvor: MONDO

Među prvim igračima koji su doputovali u Sarajevo bio je član švajcarskog Grashopersa Izet Hajrović.

"Odlično sam primljen od saigrača koji su danas stigli na okupljanje i jako se lijepo osjećam što sam napokon tu sa svojom reprezentacijom", rekao je Izet Hajrović za portal "Reprezentacija.ba".

Selektor BiH Safet Sušić je najavio kako je Hajrovićevo mjesto u početku na klupi za rezervne igrače, te da će se igrač Grashopersa kroz treninge sa reprezentacijom, ali i klupske nastupe nametati za prvi tim nacionalne selekcije.

"Radujem se što ću upoznati sve igrače iz reprezentacije, jer već nakon prvih susreta sa nekolicinom njih vidim da u timu vlada prava bratska atmosfera. Naravno da u budućnosti želim igrati u prvom timu reprezentacije, ali sada mi je najvažnije da se dobro pokažem na treninzima, te da opravdam ukazano povjerenje selektora koji me je pozvao. Iskreno, jedva čekam trening reprezentacije, a o utakmici u petak da ne govorim".

Izet Hajrović je nastupio za švajcarsku A selekciju, no kako se radilo o prijateljskom susretu nije bilo teškoća da se kasnije odluči za Bosnu i Hercegovinu.

"Žao mi je što je oko mog poziva napravljena negativna atmosfera, ali moram reći da su u medijima bile iznesene stvari koje nisu istinite i koje ja nisam rekao. Iako nisam bio pozvan na prijateljsku utakmicu u Ljubljanu kada su igrali Slovenija i BiH, želio sam doći sa svojim bratom Seadom na to okupljanje reprezentacije. Situacija je bila takva da to nisam mogao. Na prvi zvanični poziv našeg Saveza odlučio sam doći i igrati za Bosnu i Hercegovinu. Cijeli život ću biti ponosan na tu odluku", rekao je Hajrović.

(Agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC