• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Štimac: Srbija je sada jača

Selektor reprezentacije Hrvatske misli da su "orlovi" dobili veliko pojačanje povratkom Nemanje Matića i da su uigraniji nego što su bili u martu.

 Štimac: Srbija je sada jača Izvor: MONDO

Igor Štimac smatra da je Srbija povratkom Nemanje Matića jača nego u martu, kada je Hrvatska pobijedila u Zagrebu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

"Srbija je jača nego u martu. Matić je donio kvalitet na poziciji zadnjeg veznog. Takođe, kada imaš mnogo igrača u nekom klubu, kao oni u Benfiki, onda je jasno da su uigraniji", rekao je Štimac novinarima u Zagrebu.

Hrvatska je marta pobijdila s 2:0, a u petak će se ponovo sastati s timom Srbije, ovog puta u Beogradu.

"Igraćemo u gostima, nećemo imati pritisak da animiramo navijače. Bićemo spremni, ne razmišljamo o problemima Srbije i pokušavamo da popravimo sopstvene stvari koje do sada nisu bile dobre. Nećemo ni slušati ni gledati šta se događa na tribinama", naveo je Štimac.

Selektor Hrvatske će u Beograd povesti 23 igrača. Među njima nema Gordona Šildenfelda i Milana Badelja, a tu su povrijeđeni Mateo Kovačić i Ivan Strinić.

"Stanje je kako smo i očekivali: otpali su Šildenfeld i Badelj, imamo 23 igraca, stradali su Strinić i Kovačić. (...) Kroz dan-dva ćemo vidjeti da li moramo da angažujemo nekog novog. Imamo dvije grupe igrača - one koji su igrali, i oni koji imaju manju minutažu u svojim klubovima", rekao je Stimac.

Utakmica osmog kola Grupe A kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, između Srbije i Hrvatske počinje u petak, 6. septembra u 20.45 sati na stadionu Crvene zvezde.

Srbija tri utakmice prije kraja kvalifikacija ima sedam bodova u Grupi A, devet manje od drugoplasirane Hrvatske, dok je prva Belgija sa 19.

(MONDO/Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC