• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRELAZNI ROK: Felaini novi "đavo"!

Opšta ludnica vlada na fudbalskoj pijaci u posljednjim satima prelaznog roka.

 PRELAZNI ROK: Felaini novi "đavo"! Izvor: MONDO

Geret Bejl i Mesut Ozil su pobijedili. Prvi je u Real Madrid stigao za rekordnih 100 miliona evra, a drugi se iz "kraljevskog kluba" preselio u London, ali ne u Totenhem, već u Arsenal za duplo manje novca.

Ozbiljnu kupovinu imao je Mančester junajted. Veliko pojačanje stiglo je iz Evertona u vidu Maruana Felainija. Belgijanac je očas posla, isto onako kada je 2008. godine dolazio među "karamele", završio posao sa novim klubom. Dobio je dozvolu od Evertona u toku večeri da može da ide, odmah se spakovao, otišao na ljekarske preglede i uspješno ih završio. Transfer je vrijedan 24 miliona funti.

Junajted je trebalo da završi još jedan ozbiljan posao. Taman kada je sve izgledalo izvjesno, nastali su problemi i to birokratske prirode zbog složenih poreskih pitanja.

Predstavnici šampiona Engleske hitno su u ponedjeljak otputovali u Španiju po Andera Ereru, veznog fudbalera Atletik Bilbao. Međutim, prostorije Fudbalskog saveza Španije napustili su bez završenog posla, s nadom da će se vratiti. Problem je predstavljala klauzula ugovora o obeštećenju koje iznosi 36 miliona evra, a posao je dogovoren za 35. "Đavoli" su na kraju pristali na tu sumu, ali ne i da plate dodatnih šest miliona na ime poreza.

Kada su već u Španiji, i to u Madridu, raspitivali su se iz Mančestera za Realovog Kediru, ali su odbijeni.

Arsenal će napasti titulu u Premijer ligi... Arsen Venger "zaplesao" je na fudbalskoj pijaci pred njeno zatvaranja. Ozil je ozbiljno pojačanje, stigao je i golman iz Palerma Vivijano, a ljekarske preglede NIJE prošao igrač iz komšiluka Demba Ba.

Tačno tako, bio je Demba Ba na pregledima u Arsenalu, ali je ostao na Stamford bridžu. "Tobdžije" su odmah stopirale posao sa Kristal Palasom oko pozajmice Niklasa Bendtnera. Žoze Murinjo je u Everton na godinu dana poslao tragičara iz Praga Romela Lukakua.

Beno Asu Ekoto poslije 155 utakmica na mjestu lijevog beka u Totenhemu odlučio je da pojača KPR.

Aston Vila obavila je posao za Lacijom. Novi igrač kluba iz Birmingema je 24-godišnji Libor Kozak. Čeh je prošle sezone za "nebeskoplave" u Ligi Evrope postigao čak 10 golova. Stefan Ajrland je iz Aston Vile prešao u Stouk.

VBA je angažovao reprezentativca Benina Stefana Sesenjona, koji je još 2010. prešao iz PSŽ-a u Sanderlend.

Zanimljivo je bilo i u Rusiji.

CSKA nije žalio novac za pojačanja. Pravo iz Brazila, iz Botafofa, za čak 10 miliona evra, stigao je 19-godišnji Vitinjo.

Zenit zamalo da ostane bez Srba u defanzivnoj liniji. Milan Rodić pozajmljen je na šest mjeseci Volgi, dok je Aleksandar Luković bio na korak od PAOK-a, ali je ostao u Rusiji.

Rikardo Kaka se vratio na mjesto uspjeha i ponosan se opet pojavio pred navijačima Milana u crveno-crnom dresu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC