• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojanović i Stojadinović "u četiri oka"

Trener i sportski direktor Crvene zvezde razgovarali o prelaznom roku, planu i programu priprema. Uprava "presjeca čvor" sljedeće nedjelje.

 Stojanović i Stojadinović "u četiri oka" Izvor: MONDO

Ako Slaviša Stojanović ostane na klupi Crvene zvezde, što je epilog koji se sve jasnije nazire na horizontu, onda će njegov sastanak sa Zoranom Stojadinovićem ovog četvrtka biti polazni osnov za aktivnosti ekipe i čitavog sportskog sektora tokom narednih nekoliko mjeseci.

Trener i sportski direktor jesenjeg vicešampiona Srbije razgovarali su o potrebama tima u predstojećem prelaznom roku, a Stojanović je tom prilikom predočio i svoju viziju priprema za nastavak sezone, čija je poenta ući maksimalno spreman u borbu za titulu sa Partizanom.

Zoran Stojadinović će sve što je čuo prenijeti članovima Upravnog odbora, koji će onda raspravljati o tome i donijeti konačnu odluku o daljoj sudbini Slaviše Stojanovića na "Marakani".

Sastanak UO odlaže se, dan po dan, čitave nedjelje i najvjerovatnije će biti održan u ponedjeljak ili utorak.

Stojanović, koji je sa ekipom sveo na minimum bodovnu prednost Partizana, ali i ispao u četvrtfinalu Kupa od Vojvodine, u klubu i dalje ima "opoziciju", ljude koji ne gledaju blagonaklono na njegov rad i budući angažman, ali su - kao što je MONDO već pisao - šanse da bivši selektor Slovenije zadrži posao, sasvim realne.

Za razliku od nekih ranijih situacija, ovog puta bi posljednju riječ trebalo da kaže predsjednik Crvene zvezde Dragan Džajić.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC