• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda pozvana u novu regionalnu lig

Nova priča o regionalnoj ligi.

 Crvena zvezda pozvana u novu regionalnu lig Izvor: MONDO

Ruska kompanija "Gasprom" želi da osnuje novo fudbalsko takmičenje u kome bi učestvovali najbolji klubovi iz istočne Evrope, to jest iz onih zemalja kroz koje će prolaziti gasovod "Južni tok“, a poziv je upućen i Fudbalskom klubu "Crvena zvezda". Čelnici "Gasproma" prije nekoliko dana sastali su sa rukovodstvom "Crvene zvezde" i ponudili joj učešće u novom sistemu takmičenja, što su obje strane ocijenile kao odličnu ideju - navodi "Glas Rusije".

Predsjednik "Crvene zvezde" Dragan Džajić kaže da bi već od sljedećeg proljeća u okviru zajedničke regionalne lige mogli da se takmiče fudbalski klubovi iz Rusije, Ukrajine, Rumunije, Bugarske, Mađarske... i to za pozamašan nagradni fond.

"Crvena zvezda", po priznanju njenih čelnika, mogla bi da ima pristojnu finansijsku korist.

Ako se ostvari ideja "Gasproma" o osnivanju regionalne lige pod nazivom "Južni tok", u koju bi bila uključena i "Crvena zvezda", zajedno sa drugim najboljim ekipama iz okolnih zemalja, onda bi to vjerovatno značilo slično oživljavanje interesa za vrhunske međunarodne utakmice...

Još jedan klub sa balkanskih prostora nedavno je pokazao u kojoj mjeri može biti uspješno i profitabilno takmičenje u ruskoj sportskoj ligi, a to je zagrebački hokejaški klub "Medveščak".

On je nakon priključenja respektabilnoj KHL ligi, u kojoj se nalaze i najbolji timovi iz drugih istočnoevropskih zemalja, na zadovoljstvo svoje publike i moćnih sponzora, odigrao niz utakmica širom evroazijskog prostora, a posljednje pobjede "Medveščaka" bile su protiv ekipe iz glavnog grada Kazahstana, a na kraju i protiv lidera iz Kazanja.

(Srna:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC