• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Ponedeljak "Dan D"?

Potpredsjednik crno-bijelih Ratomir Babić rekao da će se Sekretarijat Partizana sastati u ponedeljak.

 PARTIZAN: Ponedeljak "Dan D"? Izvor: MONDO

Upravni odbor Fudbalskog kluba Partizana sastaće se u ponedeljak i tada bi, kako stvari sada stoje, trebalo da dođe do promjene na klupi aktuelnog šampiona.

Umjesto Vuka Rašovića mesto trenera "prvog tima" crno-bijelih trebalo bi da zauzme doskorašnji trener Vojvodine Marko Nikolić.

Očekivalo se da će se čelnici Partizana sastati krajem ove nedelje, ali se to nije dogodilo jer je predsjednik kluba Dragan Đurić trenutno van zemlje i cijele nedelje je bio nedostupan za razgovor o aktuelnim temama.

Sekretarijat, pa zatim i Upravni odbor početkom naredne sedmice analiziraće rad i rezultate "parnog valjka" u jesenjem dijelu sezonu, koji je, po ocenama većine članova, bez obzira na prvo mjesto poslije prvog dijela sezone, bio neuspješan. Prije svega zbog rane eliminacije iz Evrope i Kupa Srbije.

Marko Nikolić proteklih mjesec dana, odnosno poslije poraza Partizana u "vječitom derbiju", figurirao je kao rješenje za "vruću" klupu kluba iz Humske. Ta priča još više je podgrijana ove nedelje, kada je mladi stručnjak prvo saopštio da napušta novosadske crveno-bijele, a zatim i kada je u četvrtak definitivno raskinuo ugovor sa "lalama".

Uprkos tome što nijedna strana nije potvrdila, nije tajna da je Nikolić već obavio razgovore sa Đurićem i da je tom prilikom načelno dogovorena saradnja, ali ona još uvijek nije zvanično potvrđena. Prema saznanjima MONDA, Nikolić je spreman da sa svojim saradnicima preuzme posao u trofejnom klubu i trenutno iščekuje poziv.

Informacije koje dolaze sa obe strane govore da će saradnja, možda već i u ponedeljak, biti objelodanjena.

Postoji i druga strana medalje...

Sportski direktor crno-bijelih Albert Nađ ne podržava promjene na klupi i navodno je njegov stav da je aktuelni stručni štab, uprkos greškama koje je pravio, s obzirom na uslove i mogućnosti u kojima je radio, osvajanjem jesenje titule odradio dobar posao.

Teško je vjerovati da će većina članova Upravnog odbora podržati Nađa i da se u stručnom štabu neće dogoditi promjene. Takođe, sve su glasnije priče o samoj promeni sportskog direktora, tako da razmimoilaženje u stavovima može da bude i povod za nove radikalne poteze uprave Partizana u sportskom sektoru.

Kao i prethodnih godina slične ratove su po pravilu gubili trener i direktor, dok su Dragan Đurić i njegovi saradnici izlazili kao pobjednici.
(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC