• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pelegrini: Priznajem, loše sam sabirao

Trener Mančester sitija izvinio se navijačima svog tima zbog greške u procjeni potrebnog broja golova u pobjedi nad Bajernom.

 Pelegrini: Priznajem, loše sam sabirao Izvor: MONDO

Navijači su znali koliko je "građanima" bilo potrebno golova u Minhenu, ali klupa nije.

Siti je u utorak napravio preokret i pobijedio u posljednjem meču D grupe, protiv Bajerna 3:2, mada je imao šansu da postizanjem još jednog gola preuzme prvo mjesto u grupi.

Trener tima iz Mančestera Manuel Pelegrini, međutim, nije ušao u meč dobro matematički "potkovan", budući da je otkrio da nije ni znao da mu je bio potreban jos jedan gol za preuzimanje prvog mjesta u grupi.


"Ubacio bih u igru Aguera, da je tim postigao četvrti gol", rekao je novinarima poslije meča Pelegrini, što znači da nije znao najprostiju matematičku činjenicu, da mu je za prvo mjesto u grupi bio potreban još samo jedan, a ne dva gola.

"Prije svega, apsolutno priznajem grešku, ali nemam grižu savjesti, jer smo uporno pokušavali da postignemo četvrti gol", rekao je Pelegrini.

On je dodao da je prije meča znao da mu je bila potrebna pobjeda od 3:0, ali da je u toku utakmice pogrešno iskalkulisao.

"Kada je počela utakmica i kada je Bajern dao prvi gol, nastavio sam da razmišljam da 3:1 nije dovoljno, jer imaju bolju gol razliku, pa sam zaključio da nam je potrebna razlika od tri gola", objasnio je Pelegrini uzrok greške u procjeni.

Siti je u utorak poslije nadmoćne igre Bajerna u prvom poluvremenu i vođstva Bavaraca od 2:0, u nastavku meča napravio neočekivani preokret i došao do pobjede od 3:2, ali to nije promijenilo poredak u grupi D u kojoj je na čelu minhenski klub, a Siti je drugi.
(MONDO:Foto: Beta/AP/Matthias Schrader)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC