• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IO FS VOJVODINE: Zvezda nema podršku

Predsjednik FS Vojvodine Ratko Borovnica kaže da Crvena zvezda, OFK Beograd i Spartak nemaju podršku u Vojvodini za svoje ideje o promjenama u FSS.

 IO FS VOJVODINE: Zvezda nema podršku Izvor: MONDO

Da li će Tomislav Karadžić i na proljeće predvoditi fudbalsku Srbiju? U Crvenoj zvezdi su uvjereni da neće, mada, ako pitate neke druge...

U Staroj Pazovi je u petak održana sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Vojvodine, na kojoj je konstatovano da Crvena zvezda, OFK Beograd i Spartak, koji su označeni kao glavni promoteri skidanja Karadžića sa vlasti, nemaju podršku u tim zahtjevima u pokrajini.

"Njihov cilj je da smijene predsjednika Tomislava Karadžića, a kako nisu dobili potrebnu većinu u Srbiji, krenuli su kampanju po Vojvodini, koja je i baza prvog čovjeka naše organizacije. Taj posao vodi Spartak iz Subotice, na čelu sa Draganom Simovićem, a pomažu mu članovi UO Mitar Vučurović i Goran Drača", kaže za "Sport" prvi čovjek FS Vojvodine Ratko Borovnica.

On dodaje da ta tri kluba nemaju podršku , jer "gdje god su bili davali su lažna obećanja".

"Oni su obilazili sve opštinske saveze u Pokrajini, kako bi organizovali sazivanje vanredne skupštine, a u čitavu stvar pokušali su da umiješaju politiku. Nakon tog njihovog lobiranja, i mi smo obišli sve opštinske saveze, objasnili smo o čemu se radi i svuda smo dobili podršku, osim u Subotici i u Zrenjaninu, gdje je stanje inače nezadovoljavajuće i tamo nas očekuju novi izbori", kaže Borovnica i nastavlja:

"Mi nemamo potrebu da držimo vanrednu Skupštinu, jer ovi 'spasioci' nemaju podršku u Vojvodini. Samo ne znam od koga to oni spasavaju fudbal!? Gdje god su bili davali su lažna obećanja. Održaćemo redovnu sjednicu u februaru ili martu naredne godine, u zavisnosti od toga kad bude gotov završni račun".

Crvena zvezda, kaže njen predsjednik Dragan Džajić, zatečena je odlukom Dejana Stankovića da se povuče iz kampanje za novog predsjednika. Džajić samo želi da vidi leđa Karadžiću, a kada treba predložiti rješenja onda...

"Nemamo konkretan prijedlog ko bi mogao da bude predsjednik FSS. Da se Stanković kandidiovao dobio bi podršku Zvezde", rekao je Džajić za "Informer".

OSTAVKE
"Prozvani" Draga i Vučurović su podneli ostavke na članstvo u Izvršnom odboru FSV.

(MONDO, Foto: MONDO/Petar Stojanović)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC