• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOŠA: Zbog duga - rasprodaja i kresanje plata

Vulićeviću istekao uovor, Trajković želja "vječitih, Kaluđerović bi da ode, na izlaznim vratima Petar Škuletić, Nikola Leković...

 VOŠA: Zbog duga - rasprodaja i kresanje plata Izvor: MONDO

Vojvodina je u jesenjoj polusezoni u mnogim utakmicama pokazala da ima tim kadar da se umiješa u borbu za vrh. Pobijedila je Partizan na "Karađorđu", potom je održala fudbalski čas Crvenoj zvezdi na njenom terenu u Kupu Srbije, a imala je šansu i da ostvari povoljan rezultat i u prvenstvenom megdanu.

Ali, nagomilali su se dugovi (oko pet miliona evra), igračima kasne plate, pa bi predstojeći zimski prelazni rok mogao da bude veoma neugodan po novosadskog superligaša.

Mnogi igrači bi mogli da napuste Vojvodinu ove zime i to oni koji su bili nosioci igre. Kapitenu Miroslavu Vulićeviću je istekao ugovor i za njega se uveliko piše da bi mogao da dođe u Partizan.

Iskusni štoper Branislav Trajković na meti je "vječitih rivala" iz Beograda, Zvezda želi Jagoša Vukovića, Andrija Kaluđerović, koji je na pozajmici iz kineskog Pekinga, želi da ode, Nikola Leković, Petar Škuletić takođe su pred izlaznim vratima. Pominje se i prodaja Envera Alivodića i Stojana Vranješa...

"Potpuno smo svjesni situacije u kojoj se nalazimo, ali su nam zbog velikih dugova ruke prilično vezane. Jedini izlaz za nas je dobra prodaja dvije, tri iskusna prvotimca i nadamo se da će se to u predstojećem prelaznom roku dogoditi", kaže predsjednik "lala" Milenko Jokić za "Sport".

Uporedo sa planom o prodaji, uprava Vojvodine radi i na redefinisanju najvećih ugovora. Preciznije, riječ je o smanjivanju plata onima koji su do sada dobijali najviše, a nisu pružali ono što se od njih očekivalo. Tu se prije svega misli na Andriju Kaluđerovića (8.000 evra mjesečna plata) i Simonu Vukčeviću (6.000 evra).

Predsjednik Vojvodine kaže da Kaluđerović želi da ode već ove zime. To potvrđuje i Kaluđerović, koji konstatuje da je "svaki dinar pošteno zaradio".

"Nije da nema izazova da ostanem u Vojvodini, tu prije svega mislim na osvajanje kupa, ali već imam nekoliko ponuda da preostalih šest mjeseci pozajmice provedem u nekoj novoj sredini i mnogo sam bliži toj opciji. To sam saopštio i upravi kluba, ali odluku ne mogu da donesem bez ljudi iz Pekinga", dodaje napadač Vojvodine.

Što se tiče interesovanja Zvezde za štopera Jagoša Vukovića, koji je takoreći njeno dijete.

O tome Vuković kaže: "Niko mi nije zvao iz Zvezde. Ako bude ponude, sigurno ću razmisliti".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC