• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pape: Mundijal nije odmor!

Selektor BiH Safet Sušić u izjavi za Avaz naglasio da će reprezentativcima tokom Svjetskog prvenstva dozvoliti samo kratke posjete njihovih najbližih.

 Pape: Mundijal nije odmor! Izvor: MONDO

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine plasmanom na Svjetsko prvenstvo, koje će tokom juna i jula sljedeće godine biti odigrano u Brazilu, ostvarila je rezultat za pamćenje, koji će ostati zlatnim slovima biti upisano u istoriju reprezentativnog bh. fudbala.

Čovjek koji je možda i najzaslužniji što se BiH našla među 32 najbolje selekcije svijeta, selektor Safet Sušić Pape, dao je zanimljivu izjavu "Avazu".

"Nema govora da žene i djevojke fudbalera i stručnog štaba budu smještene u istom hotelu gdje ćemo boraviti tokom Svjetskog prvenstva u Brazilu", izričit je selektor "zmajeva".

Nekadašnji fudbaler Sarajeva, PSŽ-a i Red Stara naglasio je da će reprezentativci BiH tokom Mundijala vjerovatno imati pratnju članova porodice, ali...

"I ja sam kao igrač učestvovao na dva Svjetska prvenstva i naravno da smo bili u strogom karantinu i da žene, rodbina i prijatelji nisu bili pored nas. Ipak, ako reprezentativci izraze želju da ih posjete njihovi najbliži, naravno da ću dopustiti kratke posjete, a noćenje s njim nikako", rekao je Sušić i dodao:

"Svjetsko prvenstvo nije odmor. Naravno da ne mogu zabraniti porodicama i najbližim prijateljima naših fudbalera da dođu u Brazil, ali sve je to individualno. Ako dođu, biće to o ličnom trošku, a Fudbalski savez BiH s tim nema ništa, niti će bilo šta organizovati kada je o tome riječ", podvukao je popularni Pape.

Svjetsko prvenstvo u Brazilu na programu je od 12. juna do 13. jula 2014. godine, a reprezentacija BiH igraće u grupi F sa selekcijama Argentine, Nigerije i Irana.

(MONDO, foto: Zimbio)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC