• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roma uzima Partizanovog "vunderkinda"?

Rimski "Il Messaggero" piše da će mladi Nemanja Radonjić (17) narednog ljeta preći iz Partizana u Romu i to praktično bez obeštećenja.

 Roma uzima Partizanovog "vunderkinda"? Izvor: MONDO

Ako je verovati novinarima "Il Messaggera", koji se opet pozivaju na izvore u Romi i pohvale koje su čuli od Adema Ljajića, Partizan bi mogao da izgubi mladog Nemanju Radonjića prije nego što ovaj supertalentovani napadač ostavi dubok trag u Humskoj.

"IL Messaggero" piše da je Roma uveliko stupila u kontakt s srpskim "vunderkindom" i da mu nudi transfer narednog ljeta, uz insistiranje da o Radonjić u međuvremenu ne potpiše profi ugovor sa Partizanom.

U tom slučaju, rimski klub bio bi u obavezi da crno-bijelima uplati samo obeštećenje propisano FIFA pravilnikom i da tako obešteti srpskog šampiona za uložen novac u školovanje igrača. Podsjetimo, tako je iz Humske svojevremeno otišao Miralem Sulejmani.

Skauti Rome navodno su pratili Radonjića tokom njegovih reprezentativnih nastupa, a pohvale na njegov račun skautima i direktorima "vučice" iznio je i prvotimac Rome Adem Ljajić. Nemanja Radonjić rođen je 15. februara 1996. godine.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC