• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marko Nikolić: Daleko sam od klupe Bajerna

Doskorašnji trener Vojvodine još ne želi da prihvati čestitke za preuzimanje Partizana. Ponovo se našalio pominjanjem pregovora sa šampionom Evrope.

 Marko Nikolić: Daleko sam od klupe Bajerna Izvor: MONDO

Od početka "flerta" Partizana i Marka Nikolića, perspektivni trener ne želi da javno otkriva da li će preuzeti crno-bijele. Pri tom stavu je ostao i u subotu uveče, na proslavi FK Rad na Banjici.

U izjavi za "Sportnetwork" tokom okupljanja veterana "građevinara", objasnio je da je njegov stav nepromijenjen i da će do daljeg ćutati.

"Nemam šta da dodam i oduzmem, nisam htio da izlazim u javnost, ni preko novina, ni preko televizije. Respektujem svakog kolegu, tako i kolegu sa klupe Partizana. Završio sam ugovor sa Vojvodinom, trenutno sam slobodan trener i čekam da narednih dana vidim gdje ću nastaviti karijeru", rekao je Nikolić.

Jednom prilikom je javno izjavio da bi mediji mogli da ga dovedu u vezu i sa Bajernom, pošto ni o tome, kao ni o Partizanu, nikada ništa nije rekao.

"To je bilo u šali izrečeno... (osmijeh) Konferencije koje držim nisu suvoparne i to je bilo rečeno baš u kontekstu da nigdje nisam spomenuo Partizan, a da novine i portali mnogo pišu o tome. Doslovce sam rekao da, kao što pišete o Partizanu, možete da pišete i o Bajernu", dodao je on i podvukao uz osmijeh:

"Pa, da nastavim u tom, šaljivom tonu: 'Daleko sam od klupe Bajerna'".

Čestitke za dogovor sa Partizanom još ne želi da prima.

"Ako bude prilike, rado ću ih prihvatiti".

Upravni odbor Fudbalskog kluba Partizan sastaće se u ponedjeljak i tada bi, prema trenutnom stanju stvari, trebalo očekivati da Nikolić preuzme Rašovićev posao.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC