• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konte želi isti Juve i na proljeće

Trener fudbalera Juventusa Antonio Konte rekao je danas da se nada da nijedan igrač neće napustiti ekipu tokom januarskog prelaznog roka.

 Konte želi isti Juve i na proljeće Izvor: MONDO

Iskusnom fudbaleru Andrei Pirlu ističe ugovor na kraju sezone i Juventus bi morao da ga proda u januaru ako želi obeštećenje, a mediji su spekulisali da bi i napadač Mirko Vučinić mogao da ode iz kluba. Takođe, za Pola Pogbu su zainteresovani brojni evropski klubovi.

"Nikoga neću spriječiti da ode, ali da se ja pitam, nijedan igrač ne bi napustio klub", rekao je Konte, prenijeli su italijanski mediji.

Upitan da li će uprava crno-bijelih uskoro produžiti ugovore sa Pirlom i Pogbom, on je rekao da ne želi da se miješa u poslove uprave.

"Na ta pitanja bi trebalo da odgovara (generalni direktor Bepe) Marota. To je stvar kluba i uprave. Ja mislim samo o trenerskim stvarima", rekao je Konte.

Mediji su spekulisali da Pirlov ostanak u Juventusu zavisi od toga da li će Konte sljedeće sezone promijeniti stil igre.

"Trener je kao krojač. Mora da prilagodi svoje ideje igračima koji su mu na raspolaganju. Do mog dolaska Juve je igrao u formaciji 4-2-4, sa ofanzivnim krilnim igračima. Ali, kada je došao Pirlo, promijenio sam taktiku, a to sam uradio za dobro ekipe", rekao je Konte.

Poslije 17 utakmica u Seriji A Juventus je prvi na tabeli sa 46 bodova i ima pet više od Rome, a Konte i pored prednosti, očekuje neizvjesnu borbu za titulu do kraja sezone.

"Ova sezona je neizvjesnija od prethodnih sezona jer su klubovi izjednačeni. Mnogi su se pojačali tokom ljeta i zbog toga nam neće biti lako da pobjeđujemo", rekao je Konte.

Takmičenje u Seriji A nastavlja se 5. januara, kada Juvenuts od 20.45 na svom terenu igra protiv Rome.

(MONDO:Foto: AP Photo/Massimo Pinca)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC