• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi dobio, Bane se rukovao, pa povrijedio

Derbi riješen u prvom poluvremenu, Liverpul poveo Čelsi preokrenuo. Branislav Ivanović zamijenjen u 30. minutu. Poslije 19. kola Arsenal lider.

 Čelsi dobio, Bane se rukovao, pa povrijedio Izvor: MONDO

Čelsi drži korak sa Arsenalom i Mančester sitijem, dok je Liverpul vezao drugi poraz i prvo mjesto mu sada nije tako blizu.

Derbi 18. kola Premijer lige završen je pobjedom "plavaca" 2:1 (2:1). "Redsi" su samo poveli...

Vrhunsku predstavu priredili su igrači dva premijerligaša. Publika je mogla da uživa od samog početka, a već poslije 34. minutu postavljen je konačan rezultat, ali to ne znači da u nastavku duela nije bilo prilika. Naprotiv, prštalo je na sve strane...

Najbolji fudbaler Srbije Branislav Ivanović proveo je na terenu svega pola sata, jer se prilikom jedne "špage" povrijedio i morao je da napusti teren.
Na početku se rukovao s "kanibalom" Luisom Suarezom...

Liverpul je poveo već u četvrtom minutu, poslije greške odbrane domaćeg tima nakon kornera, najbolje se ispred gola Čelsija snašao Martin Škrtel. Ali, ta prednost nije potrajala.

Izabranici Žozea Murinja izjednačili su već u 17. minutu. Brza kontra, precizna i pravovremena dodavanja i odmjeren šut Edena Azara sa ivice kaznenog prostora za 1:1.

Vrlo lijepo!

Derbi je riješio Samjuel Eto. Oskar je u 34. minutu prošao po desnoj strani, ubacio loptu u sredinu, a na nju je uklizao Kamerunac i vrhom kopačke je smjestio u mrežu.

Liverpul je na početku drugog dijela pogodio prečku, a Čelsi propusti zicer.

Derbi u Londonu obilježila je i jedna sporna situacija, i to pred kraj meča. Sudija Hauard Veb propustio je priliku da pokaže na bijelu tačku, a Etou da dodijeli žuti karton zbog vrlo glupog prekršaja nad Suarezom.

Urugvajac je čak nije bio ni u posjedu lopte, jurio je igrača Čelsija koji je iznosio loptu iz šesnaesterca, a Eto je očiglednim prekršajem skrivio penal. Iako je Veb bio koncentrisan baš na njih dvojicu, samo je odmahnu rukama. Igrao se 83. minut.

Čelsi je treći sa 40 bodova, dva manje od vodećeg Arsenala, a jednim od "građana". Liverpul je na petom mjestu, ispred njega je Everton. Gradski rivali su sakupili 36 i 37 bodova.

REZULTATI 19. KOLA:


Everton - Sautempton 2:1
Njukasl - Arsenal 0:1
Čelsi - Liverpul 2:1
Totenhem - Stouk 3:0

U subotu:

Vest Hem - VBA 3:3
Aston Vila - Svonsi 1:1
Hal - Fulam 6:0
Mančester siti - Kristal Palas 1:0
Norič - Mančester junajted 0:1
Kardif - Sanderlend 2:2

TABELA: Arsenal 42, Mančester 41, Čelsi 40, Everton 37, Liverpul 36, Mančester junajted 34, Totenhem 34, Njukasl 33, Sautempton 27, Hal 23, Svonsi 21, Stouk 21, Aston vila 20, Norič 19, VBA 18, Kardif 18, Kristal Palas 16, Fulam 16, Vest Hem 15, Sanderlend 14.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC